VIDEO! Marian Basa, concurentul care a gatit cu picioarele la Chefi la Cutite! Povestea lui este sfasietoare iar reactia chefi-lor cand l-au vazut a fost incredibila!

Publicat: 22 nov. 2018, 11:20 Autor: D. C. Vedete

Marian Basa a gătit cu picioarele la Chef la Cuțite, din cauza unui grav handicap la mâini.

Marian Basa, concurentul care a gatit cu picioarele la Chefi la Cutite! A gatit somon in crusta de nuca cu coaja de lamaie si caviar de lime si i-a dat pe spate pe chefi care au crezut in unanimitate ca preparatul lui este gatit de un bucatar profesionist. Atunci cand le-a spus ca nu-si poate folosi deloc mainile si ca tot ce a gatit a gatit cu picioarele aproape ca nu le-a venit sa creada. Marian Basa este un caz exceptional care nu doar ca poate sa gateasca cu picioarele, dar in viata de zi cu zi isi castiga existenta ca pictor in Barcelona, pictand cu picioarele. Marian a reusit sa taie o bucata de somon, sa curete o ceapa si sa faca un piure foarte gustos, totul doar cu picioarele. La final, cand chefi-lor li s-a aratat cum a gatit el au fost pur si simplu spulberati.

„M-am nascut cu un grav handicap la maini si a trebuit sa incep sa-mi dezvolt abilitatile de a-mi folosi picioarele de mic. Cand sora cea mare a intrat in clasa 1, eu aveam 5 ani, descoperisem creionul, cum lasa urma pe hartie si eram fascinat. Mama mi-a luat piciorul cu mana ei si a inceput sa ma invete cum sa controlez forma si am invatat sa scriu odata cu sora mea. Asa am ajuns sa studiez la o scoala normala. Dupa ce am vazut ca prin munca pot sa ajung la nivelul celorlalti copii mi-am dorit sa fac si mai mult, sa invat si mai mult” a povestit Marian

„Cautam doctori care sa ma ajute cu problema mea cu mainile, dar familia mea nu avea bani, atunci un profesor din scoala mea generala a venit cu o idee. A zis ca daca pot sa scriu cu piciorul atunci e usor sa si desenz cu piciorul. Am facut mai multe felicitari de Craciun dintre care s-a ales una si s-a multiplicat in 20.000 de exemplare si s-a vandut in toate chioscurile de ziare din Galati. Mie directorul scolii si profesoara mea mi-au spus direct: „Marian, niciun doctor din lume nu te poate ajuta”, aveam 11 ani.” a mai detaliat el.

Marian Basa, concurentul care a gatit cu picioarele la Chefi la Cutite!

„Astazi am ales sa gatesc fara sa ating niciun preparat cu piciorul, voi folosi doar ustensile. Astazi le prezint si chefi-lor ceea ce stiu sa fac, dar nu e usor si sunt convins ca pot sa o fac intr-o ora.” a fost declaratia lui despre ceea ce urma sa prepare.

Publicat: 22 nov. 2018, 11:20 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×