Cantaretul Devin Lima a murit! Suferea de cancer hormonal

Publicat: 22 nov. 2018, 14:25 Autor: Simona Vedete

Veste trista pentru muzica internationala! Membrul trupei americane LFO (Lyte Funkie Ones) s-a stins din viata, lasand fanii in doliu.

Cantaretul Devin Lima a pierdut lupta cu boala pe care a descoperit-o in 2017, corpul acestuia cedand, lasand o familie intreaga indurerata. Avea doar 41 de ani cand totul s-a sfarsit.

Cantaretul suferea de cancer hormonal, cauzat de hormonul adrenocorticotropic, acesta fiind depistat in urma cu un an. Boala a accelerat extrem de repede iar Lima n-a avut nicio sansa de supravietuire.

La sfarsitul lunii octombrie Lima a fost supus unei operatii pentru a indeparta tumoarea, insa asta nu l-a salvat, fiind la scurt timp a avut o recadere.

Cantaretul Devin Lima a murit! Suferea de cancer hormonal

Tumoarea s-a extins prea repede si prea mult pentru a mai putea fi salvat. oricat au incercat, medicii nu i-au puttu salva viata, nici macar n-au putut sa i-o prelungesca.

Este al doilea membru al trupei LFO, care a innebunit generatia Z, ce trece in nefiinta, fiindca in 2010 Rich Cronin a murit din cauza leucemiei.

Trupa LFO a fost in topuri in anii ’90, avand un succes grozav in perioada generatiei Z, fanii fiind innebuniti dupa piesele lor, pe care loe puteai auzi la fiecare post de radio.

Cu piesa Summer Girl au reusit sa ajunga in Top 10 US in 1999 iar cu piesa Girl on TV au reusit sa urce pe locul 6 in topul britanic in anul 2000.

Publicat: 22 nov. 2018, 14:25 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×