Catrinel Marlon, prima declaratie despre divort: „Am fost dezamagita, nu era una, erau multe”

Publicat: 24 Sep. 2019, 13:53 Vedete

Una dintre cele mai frumoase romance a trecut printr-o etapa neagra a vietii sale.

Catrinel Marlon, prima declaratie despre divort. Este o femeie superba, cu o cariera de succes, insa viata ei nu a fost roz dintotdeauna. A trecut printr-un divort dureros, care a marcat-o, in urma cu multi ani.

„M-am îndrăgostit aşa de el și de situație, avea un copil mic. Mă păcălea pe mine că de fapt fetița stă mai mult cu el că mama nu prea o vrea. Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri!”, a spus Catrinel Menghia, la radio, potrivit Spynews.

Catrinel Marlon, prima declaratie despre divort

Catrinel Marlon, prima declaratie despre divort

„Când am ieşit din casă în noaptea cu pricina am știut că nu am să mă mai întorc. Am aflat că în ultimii doi ani din viață, totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită, nu era una, erau multe. S-a întamplat prea repede şi am fost dezamăgită!”, a mai spus Catrinel Menghia, potrivit sursei citate.

Anul acesta, Catrinel a edevenit mama pentru prima oara, nascand o superba fetita pe nume Caroline Léon Di Lodovico. In prezent, actrita in varsta de 32 de ani are o relatie de aproape 7 ani cu producatorul de film Massimiliano di Lodovico.

Catrinel a fost sub lumina reflectoarelor inca din adolescenta, cand la varsta de 16 ani a fost descoeprita de un agent de modelling in timpul unei calatorii la Bucuresti.

Iar sase luni mai tarziu, parintii au lasat-o sa se mute in Bucuresti pentru a incepe o cariera în modelling, care a fost si rampa ei de lansare.

In prezent, Catrinel isi imparte viata intre Romania, Italia si New York.

Publicat: 24 Sep. 2019, 13:53 Vedete
Pe aceeași temă