Cati oameni s-au uitat, de fapt, la finala Exatlon! Cum a spulberat Pro TV-ul emisiunea de la Kanal D cu filmul X-men!

Publicat: 17 Dec. 2018, 15:17 News 3
Cati oameni s-au uitat, de fapt, la finala Exatlon! Cum a spulberat Pro TV-ul emisiunea de la Kanal D cu filmul X-men!

Kanal D a incheiat al doi-lea sezon al Exatlon cu rezultate bune de audienta, insa Pro Tv a reusit sa surclasese emisiunea concurs cu un film.

Cati oameni s-au uitat de fapt la finala Exatlon! Cu ce i-a depasit Pro TV-ul?! Finala emisiunii concurs Exatlon a avut loc duminica timp de 4 ore in intervalul orar 19:45 – 00:10 si cu aceasta ocazie Kanal D a reusit cifre spectaculoase de audienta.

Chiar si asa, in punctul culminant al emisiunii postul turcesc nu a reusit sa fie pe primul loc in audiente pe toate targeturile. Exatlon-ul sezonul 2 a fost lider de audienta pe publicul national si pe cel de la orase, insa pe targetul comercial a fost depasit cu mult de Pro TV.

Show-ul câștigat de Beatrice Olaru a fost urmărit de aproximativ 1,5 milioane de telespecatori din toată țara. În minutul de aur, de la ora 20.50, aproximativ 2,1 milioane de oameni aveau televizoarele deschise pe finala Exatlon. Pro TV a fost pe locul al doilea în toată țara și la orașe, iar pe comercial s-a clasat pe primul loc. Postul TV a avut pe interval filmele de acțiune Inferno (20.00) și X-Men (22.15).

In Exatlon sezonul 2 Kanal D a inregistrat cifre de audienta mai mici decat in primul sezon, atunci cand castigatorul a fost Vladimir Draghia. Managerii turci si-au pus sperante foarte mari in al 2-lea sezon, insa pe final de an au ales chiar sa mai scoata o editie din cele 5 care erau difuzate intr-o singura saptamana.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Dec. 2018, 15:17 News 3
Pe aceeași temă