Câți bani face din Youtube Cuza, iubitul Ramonei Olaru de la Neața cu Răzvan și Dani

Publicat: 28 Feb. 2020, 18:00 General
Câți bani face din Youtube Cuza, iubitul Ramonei Olaru de la Neața cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru, sexy asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani, are motive de mândrie. Iubitul ei, Cuza, face o grămadă de bani doar din canalul de YouTube. Acesta este unul dintre componenții formației ”Noaptea Târziu”, care a fost înființată în 2014.

Cuza, venituri fabuloase din YouTube

Iulian Adrian Popescu sau Cuza, cum este cunoscut publicului din România, este iubitul Ramonei Olaru din toamna anului trecut. Frumoasa asistentă de la Neața cu Răzvan și Dani a divorțat în luna iunie și după câteva luni și-a găsit liniștea în brațele artistului. Cuza face parte din proiectul ”Noaptea Târziu”, alături de ceilalți doi colegi ai săi, Emi și Cucu. În 2014, aceștia au înființat o trupă formată din vloggeri care parodiază cele mai cunoscute melodii ale momentului. Cei trei tineri au priză la public, iar canalul lor de YouTube dovedește acest lucru. Au aproape două milioane de abonați, iar clipurile postate de membrii trupei ”Noaptea Târziu” sunt urmărite zilnic de cel puțin 150.000 de oameni.

De exemplu, în ultimele 30 de zile, canalul de YouTube al trupei a avut 4.72 de milioane de vizualizări. Vizualizările constante le aduc tinerilor și o grămadă de bani. Într-o lună, cei trei câștigă cel puțin 1.000 de dolari, dar pot ajunge și la 18.000 de dolari doar din canalul de YouTube. Acest lucru înseamnă că la finalul unui an, tinerii artiști se pot declara mulțumiți. Își pot rotunji veniturile cu cel puțin 14.000 de dolari, dar pot sări de 200.000 de dolari. Ce-i drept, banii se împart la trei, ceea ce înseamnă că iubitul Ramonei, Cuza, poate câștiga 70.000 de dolari pe an doar din YouTube.

”Sunt un cocalar”, senzație pe internet

Trupa ”Noaptea Târziu” a dat lovitura în 2014, când piesa ”Sunt un cocalar” a devenit virală, iar cei trei tineri au devenit vedete pe internet. Clipul are peste 40 de milioane de vizualizări și aproape 350.000 de like-uri pe YouTube. Trei ani mai târziu, „Am belit-o (Bacu’)” a devenit cel mai viral clip video al anului 2017. Melodia este o parodie după celebrul hit ”Despacito” și are aproape 20 de milioane de vizualizări pe celebra platoformă și peste 200.000 de aprecieri.

Și pe canalul de YouTube al trupei Noaptea Târziu piesa este în top, dar ocupă de-abia locul al treilea, cu 17 milioane de vizualizări. Cel mai urmărit videoclip rămâne în continuare  ”Sunt un cocalar”, care a fost încărcat în septembrie 2014. Până acum are peste 42 de milioane de vizualizări și le-a adus membrilor trupei venituri între 21.000 și 169.000 de dolari.

Cuza a povestit și cum le-a venit băieților ideea de a înființa această trupă: ”Totul a început la o cafea studențească, de 6 ore, în 2014, când am discutat despre cum am putea să câștigăm bani din online. Noi mergeam mereu prin cluburi, făceam karaoke, adaptam pe loc versurile şi făceam parodii muzicale. Şi ne-am gândit să facem asta pe online. Nu aveam nimic, la început. Primele filmări le-am făcut cu o cameră împrumutată şi cu bani de împrumut”, a declarat artistul.

Publicat: 28 Feb. 2020, 18:00 General
Pe aceeași temă