Ei sunt regii internetului! TOP 5 cei mai bogați vloggeri din România. Cine sunt şi cum au ajuns să aibă în conturi sume uriaşe!

Publicat: 20 nov. 2019, 14:56 Autor: Hermina Hagianu Life

Vloggerii sunt unele dintre cele mai influente persoane din lume, în acest moment. Aceștia se filmează şi postează pe YouTube bucăţi din vieţile lor, explică jocuri, cântă sau testează produse nou apărute. Sfaturile lor şi, în cele din urmă, părerile lor despre diverse evenimente publice sunt preluate de cei care îi urmăresc. Numărul vloggerilor a crescut considerabil, însă doar câțiva dintre ei au succes și sunt urmăriți de milioane de abonați.

Multe dintre vedetele de astăzi au apărut pentru prima dată pe ecranul mic al Youtube-ului. Creativi, curajoşi, deschişi şi liberi, tinerii au devenit influencerii de astăzi pe care îi admiră milioane de oameni. Cine sunt cei mai urmăriţi vloggeri de la noi?

5. Mihai – Alexandru Hash

Cu peste 1,45 milioane de abonaţi, Mikey Haş este unul dintre primii vloggeri de la noi. Şi unul dintre cei mai influenţi. A devenit cunoscut datorită Dozei de Haş, iar astăzi canalul său de Youtube poate fi comparat foarte uşor cu un post de televiziune.

Mikey Haş a debutat la televizor, împreună cu Mihai Bendeac, la emisiunea „iComedy” şi umorul său l-a făcut să fie astăzi unul dintre preferaţii publicului, iar vloggul său să fie unul dintre cele mai mari canale de Youtube din România. 

4. Vlad Munteanu

Pe locul 4 în topul celor mai bogați vloggeri din România se află Vlad Munteanu. Acesta are pe pagina sa 1,51 milioane subscriberi. Vlad a devenit celebru datorită unui mix de video-urilor comice și vlogguri.

Vloggerul Vlad Munteanu și-a lansat canalul de Youtube în anul 2014.

3. Bianca Adam

Tequilla, aşa cum este cunoscută Bianca Adam în mediul online, are unul dintre cele mai mari canale de Youtube din România şi este una dintre fete care domină micul ecran. Pe Bianca o urmăresc 1,61 milioane de subscriberi sau “gărgăuni”, cum le spune ea. Tânăra și-a pus bazele unui vlog pe vremea când în țara noastră acest concept nu era foarte popular, fapt ce a constituit un avantaj pentru ea.

„Simțeam nevoia pur și simplu să-mi exprim creativitatea și să-mi transpun ideile pe sticlă… Simțeam nevoia să montez, să îmi pun cap la cap niște idei care să fie creative sau amuzante și am simțit că cel mai bine pot să îmi exprim aceste idei prin mediul Youtube-ului”, a spus Bianca Adam.

Pe lista realizărilor Biancăi, este trecut evenimentul în care s-au întâlnit cei mai de succes vloggeri din Europa.

„Anul acesta, când s-a făcut întâlnirea cea mai mare a YouTuberilor din Europa, Bie a fost invitată că reprezentant al României. Evenimentul a fost unul exclusivist, atât de exclusivist încât am vrut și eu să iau parte la eveniment, însă nu am putut”, a spus Florin Grozea, maganerul Tequilei.

2. Noaptea Târziu

Au ajuns cunoscuţi datorită parodiilor muzicale pe care le făceau pe canalul lor. În prezent pe cei de la Noaptea Târziu îi urmăresc aproximativ 1,72 milioane de subscriberi, fiind unul dintre cele mai mari canale de Youtube din România.

Băieţii sunt foarte amuzanţi, iar pamfletele lor tratează mai toate subiectele la modă ale momentului.

1. Selly

La cei 18 ani ai săi, Selly, cel mai urmărit vlogger din România, se declară un om fericit. A ajuns să fie urmărit de 2,36 milioane de abonați are o gaşcă de prieteni foarte buni, 5GANG şi a devenit idolul unei generaţii.

„Dacă reuşesc să transmit energia mea pozitivă celor care se uită şi să le fac ziua mai bună, mi-am îndeplinit obiectivul”, spune Selly adăugând: „Nu credeam că o să se întâmple atât de repede, anul acesta am avut o creştere record în abonaţi şi vizualizări pentru că am fost, cred eu, consistent şi am reuşit să găsesc puncte comune între ce vreau eu să fac şi ce vrea publicul să vadă” , spune Selly.

Pe lângă toate aceste lucruri și sumele din conturile vloggerului s-au mărit considerabil, iar acum tânărul poate să își cumpere toate lucrurile la care doar visa. Spre exemplu ultima achiziție a fost un Mercedes CLS 350 de aproape 100 de mii de euro.

Mai mult decât atât, Selly nu s-a mulțumit cu un autoturism de serie, ci a vrut tot ce este mai bun, așa că și l-a personalizat cu niște opțiuni care doar acestea costă 30 de mii de euro!

Publicat: 20 nov. 2019, 14:56 Autor: Hermina Hagianu Life
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă