Cătălin Moroșanu, dezvăluiri nemaiștiute despre relația cu soția sa: ”Este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura”

Publicat: 20 mart. 2021, 13:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri nemaiștiute în cadrul unui interviu despre soția sa. Celebrul sportiv a mărturisit faptul că partenera sa de viață este prima și singura femeie pe care a prezentat-o mamei sale.

Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care are o minunăție de fetiță. În cadrul unui interviu pentru revista Viva. a mărturisit cum a început relația lor, dar și cum a cucerit-o pe cea care i-a devenit soție.

Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soția sa

Pentru Cătălin Moroșanu și partenera sa de viață, data de 7 februarie are o semnificație specială. Mai exact în această zi cei doi s-au văzut pentru prima dată.

”Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an. Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult. 

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.  Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție.  La mulți ani împreună, femeia vieții mele!❤️”, a spus Cătălin Moroșanu despre partenera sa de viață.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 mart. 2021, 13:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă