Cat de scarbos! Asa arata interiorul unui uscator de maini pe care il gasesti in orice toaleta publica. Te vei gandi de doua ori inainte sa-l mai folosesti

Publicat: 08 feb. 2018, 15:28 Autor: madalina m. Life

O imagine a devenit virala pe Facebook, dupa ce o femeie le-a aratat tuturor ce se gaseste in interiorul unui uscator de maini.

Postarea femeiii e una socanta si aceasta a aratat cat de multe bacterii si microbi exista de fapt intr-un singur uscator de maini. Aparatul este considerat, de foarte multa lume, ca fiind unul igienic.

Totodata, dupa o singura analiza aceasta a putut observa ca intr-un vas de laborator isi fac aparitia foarte multi daunatori. Femeia originara din California a facut publica descoperirea sa foarte rapid.

Asa arata interiorul unui uscator de maini pe care il gasesti in orice toaleta publica

„Ce vedeti aici e ceea ce-a crescut intr-un vas de laborator dupa doar cateva zile”, a scris Nichole Ward, in dreptul imaginii socante. Ea a decis sa faca un test rapid si a colectat o mostra dintr-un uscator de maini.

Acel tip de uscator se regaseste in orice toaleta publica si poate deveni rapid un focar de microbi si bacterii, chiar daca este igenizat in mod corespunzator. Oamenii au reactionat la randul lor, iar postarea a fost distribuita de peste 500 de mii de ori in mediul online.

„Am deschis capacul unui uscator pe care l-am facut facut sa functioneze doar trei minute. Da, trei minute. Nu va mai uscati niciodata mainile in acest fel. Acolo cresc tot felul de ciuperci, bacterii si alti daunatori ce va pot fi fatali. Nu faceti altceva decat sa luati toti microbii aia cu voi pe maini cand credeti ca v-ati spalat”, a mai adaugat Nichole.

Asa arata interiorul unui uscator de maini pe care il gasesti in orice toaleta publica
Dupa ce a luat o mostra din acel uscator de maini, femeia din Statele Unite ale Americii a lasat totul la incubat aproximativ 48 de ore. A fost suficient pana cand sa apara si rezultatul.

Vasul de laborator in care a realizat experimentul socant arata extrem de scarbos. In plus, ea a folosit pentru acel test o marca de uscator de maini foarte populara, regasita peste tot in lume, in special in spitale.

Desi acele aparate s-au dovedit a fi cele mai igienice si au fost realizate numeroase studii de catre diverse universitati, se pare ca rezultatul femeii din California a venit sa contrazica acele studii. Foarte multa lume a marturisit ca nu va mai folosi niciodata un astfel de aparat, dupa ce au privit cu atentie imaginea dezgustatoare.

(sursa: nypost.com)

Publicat: 08 feb. 2018, 15:28 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă