Câștigă un Mercedes GLK ultimul răcnet! IATĂ ce trebuie să faci!

Publicat: 08 Jan. 2019, 17:07 News 3
Câștigă un Mercedes GLK ultimul răcnet! IATĂ ce trebuie să faci!

Vrei o masina noua, dar nu ai posibilitati financiare sa iti si indeplinesti visul? Acum o poti castiga extrem de usor!

Nu mai este un secret pentru nimeni: România este lider mondial în ceea ce privește videochatul! În ultimul an, industria videochatului de la noi și-a triplat câștigurile, iar valoarea afacerilor a ajuns la o cifră record: 100 de milioane de euro! Asta nu e tot: reprezentanții celor mai mari studiouri din București susțin că afacerea este într-o continuă creștere.

concurs videochat hpCel mai bun studio din București a organizat, pentru modelele de videochat, un concurs cu 18 premii. Premiul cel mare? Un Mercedes GLK, ultimul răcnet. Iar dacă primele 3 premii sunt mașini (Mercedes GLK, Fiat 500 și Mini Cooper), ei bine, nici următoarele nu sunt deloc de neglijat: fie că vorbim despre telefoane mobile de ultimă generație, de implant mamar sau de alte operații estetice, un lucru este cert: fetele sunt tratate magnific și se simt în culmea fericirii! Vrei mai multe detalii despre concurs videochat? Poti accesa pagina charmstudios.ro!

Concursul nu este bazat pe tragere la sorți!

Iată ce trebuie să faci pentru a câștiga marele premiu, un Mercedes GLK!

Concursul organizat de către managementul studioului de videochat Charm Studio nu este bazat pe tragere la sorți. Astfel, toată lumea are o șansă să câștige! În plus, pentru a da o șansă chiar și modelelor începătoare, concursul nu se bazează deloc pe încasările fetelor. Așadar, chiar dacă ești un model începător, ai șanse de câștig! Concursul cu cele 18 premii a costat o mică avere și va lua sfârșit pe 15 Aprilie.

concurs videochat„Când ne-am gândit la organizarea acestui concurs, am făcut-o special pentru modelele de videochat care și-au luat în serios jobul. Pentru acelea care sunt muncitoare și perseverente. În medie, modelele începătoare câștigă undeva la 2-3.000$ lunar, pe când modelele de top câștigă peste 20.000$ lunar. Este o diferență mare, așa că acest concurs se adresează primei categorii.”, a declarat ownerul companiei Charm Group. Dacă vrei să intri în cursa pentru marele premiu, accesează angajari videchat.

Multe dintre fetele care se angajează în acest domeniu, o fac fie pentru a-și întreține familia, fie pentru a-și deschide propria afacere sau pentru a-și cumpăra un apartament și o mașină. Și reușesc! Statistic vorbind, 2 din 3 modele susțin că durează mai puțin de 7 luni pentru a strânge banii necesari deschiderii propriului business.

cat castigi la videochat
Cat castigi la videochat

Un infografic despre videochat ne arată și că un model cu experiență câștigă, în medie, între 55 și 105$ pe oră, adică peste 500$ câștigați zilnic. Într-un an, asta înseamnă că fetele ajung să câștige aproape 150.000$! Iar în această categorie nu sunt încadrate modelele de top!

Vrei să câștigi peste 500$ în fiecare zi?

Ești curioasă care este secretul unui model de videochat de top? La cei puțin peste 20 de ani, Alexandra B. câștigă peste 30.000$ în fiecare lună. Secretul? Ni-l spune chiar ea: „Sunt foarte ambițioasă, cred că acesta este secretul. Și îmi propun în fiecare zi un target, de exemplu „nu plec de la studio până nu fac 1.500$ astăzi”. Și nu plec! Am zile când muncesc și 10-12h, dar acest lucru se reflectă în încasările mele.”

Publicat: 08 Jan. 2019, 17:07 News 3
Pe aceeași temă