Căsnicia Ilincăi Vandici a fost pusă la grea încercare în timpul pandemiei! ”Fac terapie de două ori pe săptămână”

Publicat: 19 Jun. 2021, 18:38 Vedete

Ilinca Vandici ne-a vorbit despre cum a trecut prin pandemie, despre căsnicia ei, despre cât de afectată a fost, dar și cum a reușit să depășească anumite situații.

Ilinca Vandici: „În pandemie mi-a fost greu. Fac terapie de două ori pe săptămână”

La începutul pandemiei, mai ales cât a fost stare de urgență, Ilinca a petrecut foarte mult timp acasă, lângă soțul ei, și micuțul Zian. Probabil a petrecut mai mult ca niciodată, asta pentru că, înainte de pandemie, cei doi plecau dimineața și se mai vedeau seara preț de jumătate de oră, o oră. Lunile în care au stat “închiși” împreună, n-au fost ușoare.

În pandemie mi-a fost greu, mi-a fost foarte greu. Am mai declarat asta… cumva mi-a revenit depresia, după starea de urgență, hai să zic după 3 luni de pandemie, cam așa, însă mă bucur că s-a întâmplat asta pentru că a sosit și momentul să fac ceva în acest sens și… de atunci fac terapie de două ori pe săptămână și mi se pare că, dacă mă întrebi acum, a fost un lucru pozitiv pentru mine. Mi se pare că m-am schimbat foarte mult, mi se pare că am înțeles, un pic, mă rog, cât am reușit eu până acum, care este adevăratul sens al vieții și care sunt lucrurile care contează, care ne fac fericiți, care mă fac pe mine fericită, m-am redescoperit ca mamă, am învățat să-mi înțeleg și mai bine copilul, să-l iubesc și mai mult să nu mai cer atât de multe de la el, așa cum sunt obișnuită să fac cu mine, pentru că nu e ok să facem asta cu copiii noștri. Aș putea zice că m-am redescoperit în pandemia asta și-mi prinde extrem de bine. Aș putea declara că pentru mine a fost un pas înainte… trecerea unui alt nivel în dezvoltarea mea ca persoană pur și simplu”, a declarat Ilinca Vandici pentru CIAO.RO.

Ilinca Vandici, despre căsnicia cu Andrei: „Bineînțeles că ne-am și certat, bineînțeles că ne-am și supărat, bineînțeles că ne-am și iubit”

Apropo de căsnicia ei, Ilinca Vandici ne-a dezvăluit că pandemia a apropiat-o mai mult de soțul ei, Andrei.

Cu siguranță, da. Îți dai seama, eu plec dimineața, el pleacă dimineața, ne întâlnim seara, mai stăm jumătate de oră, o oră împreună, după care ne culcăm, după care dimineața iarăși fiecare pe drumul lui, cam asta era viața noastră înainte. În weekend ce mai păstram timp pentru familie. Dar acum, odată cu pandemia, evident că am petrecut mult mai mult timp împreună. Și mă bucur că am făcut și asta pentru că am descoperit și lucruri care-mi plac și pe care nu le descoperisem înainte, am descoperit evident și lucruri care nu-mi plac și eu la el, și la el mine, e normal să fie așa.

Dar mă bucur că le-am văzut, cumva, pentru că noi nici n-am avut timp pentru noi. Relația noastră a decurs extrem de repede, copilul a venit foarte repede, și atunci am simțit că nu ne-am alocat timp pentru noi să ne cunoaștem foarte bine, să facem o grămadă de lucruri împreună, să ne creăm tot felul de amintiri. Cumva noi avem puține amintiri împreună, după care avem amintiri în 3. E foarte sănătoasă relația asta în 2 care se construiește înainte de a avea un copil și atunci, uite, dacă n-am apucat să facem înainte, am apucat să o facem acum.

Da, bineînțeles că ne-am și certat, bineînțeles că ne-am și supărat, bineînțeles că ne-am și iubit mai mult, dar sunt lucruri absolut normale, banale și sănătoase într-o relație. Cine spune că totul e roz, că viața e senzațioanală așa cum o vedem pe Instagram, minte și nu știe să-și asume asta. Eu am încercat și încerc să fiu în continuare… să fiu extrem de sinceră cu toată lumea, să fiu un om real pentru că ăsta sunt dincolo de statutul meu de persoană publică, dincolo de job-ul pe care-l am care, da, implică, expunere mai mare. Am încercat să fiu un om real pentru toți cei care mă urmăresc pentru că asta mi se pare că este important, să arătăm mai ales noi, cei care influențăm într-un fel sau altul, dezvoltarea și adolescenților până la urmă”, a mai spus prezentatoarea “Bravo, ai stil!”.

Ilinca Vandici, probleme cu greutatea, în pandemie: „Am explodat, m-am îngrășat vreo 4 kilograme”

În perioada pandemiei, frumoasa vedetă nu și-a bătut capul doar cu relația cu soțul sau cu depresia care i-a revenit și care practic a trimis-o la terapie, ci și cu kilogramele în plus. Ilinca a recunoscut că mânca dăduse iama în frigider și că începuse să ia în greutate.

Am încercat în toată perioada asta, după ce am explodat și m-am îngrășat vreo 4 kilograme pentru că mâncam încontinuu, în pandemie, chiar și după pandemie, ce crezi, că am rămas cu anumite sechele… am încercat să am un pic grijă la alimentație. Mănânc la ore fixe și asta mă ajută. Iar pe lângă asta, sportul pe mine mă ajută, la mine se vede. De 3 ori pe săptămână, în funcție de cum ajung, dar se vede imediat. La mine, de 3 ori pe săptămână, 2 săptămâni la rând, să mă țin, să nu ratez, una-două se vede pentru că mușchiul are memorie, iar eu, să nu uităm, fac sport de la 8 ani. Și atunci cum îmi intru puțin în ritm, cum una-două se vede”, ne-a mai declarat vedeta.

Ilinca Vandici, vacanța cu soțul și fiul în Grecia

Ilinca Vandici a început să plece în vacanțe imediat după ce s-au mai ridicat din restricții, iar acest lucru i-a prins foarte bine. Vedeta a fost plecată atât în vacanțe de familie, cât și romantice, să spunem, doar cu soțul. În iulie, vedeta Kanal D va pleca în Grecia.

Noi am încercat, în limita restricțiilor impuse și a tot ceea ce se întâmplă pe tot globul, să ne păstrăm cât de cât viața normală, așa cum am putut, asta include și evident vacanțele, plecările. Mi se pare că asta e cam singurul lucru care a reușit să ne țină pe linia de plutire și să ne păstrăm întregi la minte cumva pentru că asta ne-a apropiat foarte tare de realitatea noastră cotidiană. Am fost în vacanță și cu copilul, am fost în vacanță doar cu Andrei să ne relaxăm. Plănuim o vacanță în familie, în iulie, când va fi și ziua lui Zian, vrem să mergem în Grecia, deja am facut toate demersurile necesare și sperăm să fie totul în regulă și să ajungem cu bine acolo”, mai spune Vandici.

Ce proiecte are Ilinca Vandici?

Vara aceasta, Ilinca Vandici și-a propus să se relaxeze, să se plimbe în vacanțe și să-și încarce bateriile pentru a reveni în forță în toamnă, gata să-și înceapă proiectele.

Aștept cu mare interes toamna atunci când pe plan profesional vor fi tot felul de noutăți din care abia aștept să fac parte. “Bravo, ai stil!”… și pe partea de online deja se știe că mi-am deschis un canal de youtube, acolo mi se pare că pot fi eu în adevăratul sens al cuvântului. Și pentru că am o comunitate foarte frumoasă mă tot gândesc la tot felul de lucruri pe care să le fac pentru ei, pentru ele. Inclusiv acolo voi avea câteva proiecte frumoase, le voi anunța la momentul potrivit”, a conchis Ilinca Vandici.

 

 

Publicat: 19 Jun. 2021, 18:38 Vedete
Pe aceeași temă