Carmen Iohannis, dată de gol de propriul stilist! Cum își alege, de fapt, hainele

Publicat: 10 aug. 2022, 12:51 Autor: Maria Apostol General

De foarte multe ori s-a întâmplat ca aparițiile vestimentare ale lui Carmen Iohannis să devină controversate. Cert este că Prima Doamnă a României are propriul ei stil, la care contribuie și specialiști de renume. Unul dintre ei a oferit câteva secrete din ”culise”!

Designerul Eli Lăslean, care colaborează cu soția președintelui încă din 2015, a dezvăluit cum a ajuns s-o îmbrace. Ea a oferit detalii, de asemenea, despre personalitatea soției lui Klaus Iohannis.

E o persoană prietenoasă, un suflet frumos. I-am făcut atunci 5 variante. Când vine cineva cu ceva deosebit, fac mai multe variante”, a povestit designerul pentru ego.ro.

Aceasta a explicat de ce Carmen Iohannis este văzută de public doar atunci când sunt evenimente foarte importante. Dar și cum i se aleg ținutele.

La noi nu avem instituția Primei Doamne, nu avem un protocol. Discutăm mereu când trebuie să meargă undeva. Îmi spune cam care sunt așteptările. La fel atunci când a venit Papa, președintele Macron ori când a mers în SUA. Are peste 40 de ținute purtate în întâlnirile publice pe care noi le-am făcut”, a mai spus creatoarea de modă pentru aceeași sursă.

Klaus Iohannis, despre soția sa: ”Chimia dintre noi depășește orice descriere”

Președintele a povestit în cartea sa autobiografică ”Pas cu pas” despre momentul în care și-a dat seama că și-a găsit jumătatea.

Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani”, a scris Klaus Iohannis în cartea sa.

Privind retrospectiv, la nivel sentimental, președintele a reușit, după 25 de ani de mariaj, să tragă o concluzie esențială în ceea ce privește rețeta care asigură derularea pe termen lung a unei căsătorii.

Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti, ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp”, a concluzionat Klaus Iohannis.

 

Publicat: 10 aug. 2022, 12:51 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă
×