Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală! Soția președintelui a atras toate privirile

Publicat: 05 sept. 2022, 23:43 Autor: Camelia Vedete

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală! Carmen Iohannis a atras toate privirile în prima zi de școală. Soția președintelui, Klaus Iohannis, a purtat o ținută neagră și mulată.

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, este profesoară de limba engleză la un liceu din Sibiu. Anul acesta, soția președintelui are încă un motiv de bucurie. Ea a devenit dirigintă pentru o nouă serie de boboci, scrie antena3.ro.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală!

Prima doamnă a României a mărturisit că este o zi plină de emoții atât pentru părinți, cât și pentru elevi. Soția lui Klaus Iohanis a ales să poarte o ținută neagră, sobră, pe care a accesorizat-o cu un lănțișor cu cruce, cercei, dar și inel. Deși mulată, Carmen Iohannis a știut că nu va da greș cu „micuța rochie neagră”.

Prima doamnă, adesea criticată pentru ținutele ei

Este bine de știut că, Carmen Iohannis s-a remarcat încă de când a devenit prima doamna României prin stilul său vestimentar. Soția președintelui a avut ținute plină de eleganță dar și rafinament însă unele au fost cele care i-au adus numeroase critici.

Mai mult, de-a lungul timpului, Carmen Iohannis a fost comentată pentru ținutele sale, însă a fost criticată cel mai aspru la dineul oficial de la summitul NATO din Madrid, unde au fost invitații cuplului regal spaniol la o serată a șefilor de stat.

Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză în Sibiu

Soția președintelui, Carmen Iohannis, este profesoară de limba engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu. De această dată, prima doamnă a României va fi și dirigintă, iar elevii au așteptat cu nerăbdare să înceapă primul an școlar.

Publicat: 05 sept. 2022, 23:43 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă