Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru, după ce a fost operată pe creier în urmă cu 4 luni

Publicat: 01 Jun. 2021, 14:17 Vedete

În urmă cu patru luni, Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a trecut prin momente grele, deoarece a fost supusă unei operații pe creier. La patru luni de la intervenție, mama vedetei se simte foarte bine!

Camelia Mitoșeru a fost supusă unei operații pe creier în urmă cu patru luni, după ce a fost diagnosticată cu tumoră beningă-meningiom. În prezent, mama lui Mihai Mitoșeru se simte foarte bine și s-a recuperat.

”Eu sunt o fire optimistă născută, nu făcută. Eu am fost cu bani și m-a costat de m-a rupt, dar nu m-a interesat nimic, am fost la privat, acolo unde era domnul profesor Ciurea”, a spus Camelia Mitoșeru la Acces Direct.

”A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine”, au fost primele declarații ale femeii, scrie Cancan.

A ajuns la spital în vară

Mama lui Mitoșeru a mers de urgență în vara anului 2020, la aceeași clinică unde s-a operat Mihai, după ce i s-au umflat picioarele foarte tare. A fost însoțită de fiul său și de Adriana Bahmuțeanu, relatează fanatik.ro.

”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.  Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars!

Sursă foto: arhivă Ciao / captură video Youtube

Publicat: 01 Jun. 2021, 14:17 Vedete
Pe aceeași temă