Cum se simte acum Camelia Mitoșeru, după ce a fost operată pe creier: ”O lună a fost foarte grea”

Publicat: 04 Apr. 2021, 16:25 Vedete

Camelia Mitoșeru a fost operată de urgență, după ce a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Mama lui Mihai Mitoșeru a fost operată pe creier, iar în prezent se simte bine. Ce declarații a făcut.

Intervenția la care a fost supusă Camelia Mitoșeru a fost una destul de grea. Din fericire, acum se reface și se simte multe mai bine.

”A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles. Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru în primă instanță.

Mama lui Mihai Mitoșeru a continuat: ”Nu mi-a fost nici teamă, nu mi-am făcut nici griji, dar asta nu înseamnă că după ce am fost la domnul profesor Ciurea, după aceea am fost la încă două spitale, așa, pentru liniștea mea. Am vrut să mă verific pe mine. M-am dus la domnul profesor cu inima deschisă. Luni m-a băgat în operație și nu a avut sânge. Bineînțeles, că Mihai a pus imediat pe Internet și miercuri, 3 februarie, m-a băgat în operație”, arată Cancan.

A ajuns la spital în vară

Mama lui Mitoșeru a mers de urgență în vara anului 2020, la aceeași clinică unde s-a operat Mihai, după ce i s-au umflat picioarele foarte tare. A fost însoțită de fiul său și de Adriana Bahmuțeanu, relatează fanatik.ro.

”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.  Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars!

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 04 Apr. 2021, 16:25 Vedete
Pe aceeași temă