Canta acum cu mine. Cine e Papu, concurentul care a ridicat publicul in picioare

Publicat: 04 Mar. 2019, 17:52 News 3

Mihai Dan Zarug, zis si Papu, este un fost concurent de la Chefi la Cutite.

Se pare ca Papu a prins gustul show-urilor din Romania iar acum a zis sa-si incerce norocul si la concurenta, pe Pro TV, la show-ul ce promite un adevarat spectacol muzical, ‘Canta Acum cu Mine‘.

Papu chiar a reusit o adevarata performanta, reusind sa-i castige aprecierea Loredanei Groza, care s-a ridicat in picioare in momentul prestatiei acestuia, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

Canta acum cu mine. Cine e Papu

Canta acum cu mine. Cine e Papu

Mihai Dan Zarug este de profesie designer vestimentar, insa vrea sa-si incerce norocul si in alte domenii, dupa cum a mai demonstrat-o. Chiar daca la ‘Chefi la Cutite’ nu a reusit sa castige marele premiu, acest lucru nu l-a dezarmat.

Asa ca s-a inscris la ‘Canta Acum cu Mine’, imediat ce s-a dat drumul preselectiilor, cu speranta ca va reusi sa ajunga cat maid eparte.

Din pacate pentru el,doar Loredana a fost impresionata de talentul sau, care chiar s-a ridicat de pe scaun la auzul vocii sale. Loredana a considerat ca Papu este exact ceea ce trebuei in acest show.

Insa ceilalti jurati nu au fost de acord cu ea si nu au fost impresionati de prestatia lui Papu, astfel incat acesta nu a reusit sa treaca mai departe, insa s-a ales cu o experienta frumoasa.

Canta acum cu mine. Cine este Andra Botez

Loredana a mai fost impresionata de o alta concurenta, Andra Botez, care a reusit performanta de a ajunge pana in finala. Andra este o realizatoare radio la un post local. Are 34 de ani si o voce pentru care multi s-ar bate. Realizatoarea radio a reusit sa impresioneze juriul complet, de 100 de persoane, si pe Loredana Groza.

Andra Botez a ajuns in finala ‘Canta acum cu mine’, de la Pro TV. Aceasta a reusit sa cucereasca juriul cu vocea si energia ei. A fost cea care i-a ridicat pe jurati in picioare si a cantat de doua ori, la cererea publicului.

Publicat: 04 Mar. 2019, 17:52 News 3
Pe aceeași temă