Cameră secretă ascunsă într-o groapă, făcută de Gheorghe Dincă! Ce s-a găsit înăuntru

Publicat: 06 Sep. 2019, 08:54 Ciao.ro

Ancheta continuă în cazul criminalului de la Caracal și ies la iveală detalii cutremurătoare legate de casa lui Gheorghe Dincă!

Cameră secretă făcută de Gheorghe Dincă. Ce au descoperit oamenii legii întrece orice imaginație! Au fost zeci de zile de percheziții și căutări de probe importante în casa lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Anchetatorii au găsit sute de probe împotriva inculpatului și o țară întreagă așteaptă verdictul judecătorilor. În casa din Caracal, Gheorghe Dincă avea o cameră creată special pentru sechestrarea de persoane!

Cameră secretă făcută de Gheorghe Dincă

„Casa lui Gheorghe Dincă e o casă a groazei. Modul în care a fost făcută și modul în care el avea împărțită casa arată că acolo s-au întâmplat multe orori, abuzuri.

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal

Avea mai multe ateliere în acea casă, însa într-unul dintre ele există această rampă. E o rampă de service, iar în acea groapă se coboară, iar undeva pe partea dreaptă e o cameră, nu la fel de mare ca un dormitor, o cămăruță. Să spunem în jur de 1,50 metri.

Era bardicadată intrarea de mai multe fiare, lăzi, tot felul de ustensile, astfel încât să nu se poată intra în acea groapă. În acea cameră era tapetat peretele cu un placaj și pe jos avea o saltea. Un fel de saltea, pentru că era făcută din pături”, a spus Berta Popescu pentru cei de la Antena 3.

Publicat: 06 Sep. 2019, 08:54 Ciao.ro
Pe aceeași temă