Calugari budisti filmati in timp ce faceau o orgie intr-un templu sfant! Au consumat mult alcool si droguri inainte. VIDEO socant

Publicat: 23 nov. 2018, 13:23 Autor: madalina m. Viral

Imaginile in care pot fi vazuti cativa calugari budisti au fost publicate in mediul online.

Desi nu trebuiau sa fie urmarite de catre absolut nimeni, imaginile socante au ajuns pe internet. Mai multi calugari budisti, alaturi de maestrul lor, au consumat droguri si alcool si au inceput sa intretina relatii interzise.

Momentele s-au petrecut recent, intr-un templu budist din Taiwan. Lucrurile au degenerat foarte rapid in cadrul petrecerii in care fusesera consumate si stupefiante, alaturi de cantitati uriase de bauturi alcoolice.

Calugari budisti filmati in timp ce faceau o orgie

Ce i-a socat in special pe privitorii din Taiwan a fost faptul ca l-au recunoscut pe maestrul Kai Hung. Acesta era privit ca una dintre figurile importante ale acestei tari, mai ales in comunitatile religioase.

In filmuletul in care intretine relatii intime cu mai multi barbati, la randul lor calugari budisti, acesta poate fi auzit cum spune si cateva cuvinte neasteptate. Cum ar fi „Imi iubesc sotul”, „Vrei sa facem mai multe” sau „sotul meu este absolut uimitor”.

Cuvintele incoerente pe care acesta le adreseaza altor barbati a starnit revolta in lumea religioasa din Taiwan. S-ar parea ca pentru Kai Hung, astfel de petrecereri cu tenta homosexuala devenisera o obisnuinta si erau puse in practica tot mai des, la cererea acestuia.


In filmuletul care a ajuns sa fie „scapat” pe retelele sociale se mai poate vedea ce fac acei calugari budisti, odata ce maestrul lor ii indeamna sa se apropie unii de altii.

Barbatul care face parte dintr-o comunitate religioasa foarte mare ar avea 29 de ani. El a fost filmat in timp ce consuma droguri si intretinea relatii intime cu mai multi calugari budisti.

A mai fost descoperit ca acesta incalca de multa vreme credintele budiste, pentru ca avea un stil de viata foarte haotic, in care sexul si drogurile nu lipseau. Pana acum ar exista mai bine sute de ore filmate cu acesta, potrivit publicatiilor locale.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 23 nov. 2018, 13:23 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă