Britney Spears a obtinut ordin de restrictie impotriva fostului manager. Este o victorie uriasa pentru vedeta

Publicat: 18 Jun. 2019, 13:40 News 3

Cantareata a reusit sa bifeze o victorie importanta pentru ea si cariera ei.

Britney Spears a obtinut ordin de restrictie impotriva fostului manager. Vedeta in varsta de 37 de ani a obtinut un ordin de restrictie permanent timp de 5 ani impotriva lui Sam Lufti, fostul sau manager.

Barbatul a trimis mai multe amenintari mamei lui britney, Lynne Spears, in varsta de 64 de ani iar dupa toate aceste solista a cerut in instanta un ordin de restrictie.

Britney Spears a obtinut ordin de restrictie impotriva fostului manager

Astfel ca Instanta a decis ca Lutfi sa nu se apropie de Britney la cel putin 200 de metri. Ordinul este valabil si pentru parintii ei dar si cei doi copii, Sean Preston, in varsta de 13 ani si Jayden James, in varsta de 12 ani.

Insa in California, un ordin de restrictie nu dureaza decat 5 ani iar decizia a venit la doar o luna dupa ce a avut un ordin temporar de restrictie impotriva lui Lufti, pentru prevenirea vatamarilor si a traumelor psihologice.

„Actele de răzbunare, mita și răspândirea informații negative, au un efect negativ asupra ei. Ordinul de restricție va fi benefic pentru sănătatea mintală a lui Britney Spears” au precizat avocații artistei, potrivit thesun.co.uk.

Inafara de critica pe care Lufti i-a adus-o mamei lui Britney, acuzand-o ca nu se implica cu privire la tratamentul psihiatric al acesteia, acesta a mai spus si ca va face publice numeroase obiecte personale ale lui Britney.

Britney Spears va fi supusă unei evaluări psihiatrice

Publicat: 18 Jun. 2019, 13:40 News 3
Pe aceeași temă