Adriana Bahmuteanu a ajuns de urgenta la spital! Va fi operata! „Rugati-va pentru mine si pentru Mihai Constantinescu!” Ce a patit vedeta TV? VIDEO

Publicat: 18 Jun. 2019, 11:02 News 3

Astazi Adriana Bahmuteanu urmeaza sa fie operata de urgenta dupa ce ieri a ajuns la spital cu dureri foarte mari abdominale.

Adriana Bahmuteanu a ajuns de urgenta la spital! Va fi operata! Adriana Bahmuteanu acuza de ceva timp dureri abdominale iar acum dupa un control amanuntit se pare ca medicii au decis ca trebuie sa o opereze.

Adriana Bahmuteanu a facut ecografie dupa ce durerile s-au intetit. Aceasta simtea si intepaturi puternice in partea stanga. Dupa un set complet de analize, medicii i-au facut o ecografie. Analiza medicala a depistat un guguloi in matele fostei prezentatoare tv.

Adriana Bahmuteanu a ajuns de urgenta la spital

Aceasta a marturisit ca, in trecut, a suferit operatii de hernie si medicii i-au pus o plasa. Acum, dupa ecografie, medicii sustin ca guguloiul este posibil sa fie plasa folosita in trecut. E posibil ca ea sa se fi desprins si fixat in intestinele vedetei.

Adriana Bahmuteanu a ajuns imediat pe patul de spital iar medicii fac ultimele analize inainte de operatie: „Am simtit asa ca un junghi, ca un cutit. Mi s-a facut rau si am ajuns la spital. M-am cam jucat cu focul si am ridicat greutati.

Doamna doctor a spus ca e mai bine sa raman aici ca sa ma tina sub observatie iar maine, mai mult ca sigur intru la cutit. Adica ma va opera pentru ca exista un risc crescut de ocluzie intestinala. Asta este, se intampla. Am nimerit pe maini bune pentru ca altfel as fi amanat operatia asta pana cand faceam alte complicatii.” a declarat ea la Antena 1.

Medicii se tem de eventuale complicatii in cazul Adrianei Bahmuteanu: „Burta mea deja incepe sa o ia razna. Eu sper sa fie totul bine si in cateva zile cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajung acasa. Nu ma simt foarte ok, sunt putin confuza, mi-au facut o perfuzie. Sunt putin abulica. E operatie deschisa nu laparoscopica. Problema e de infectie, lor le e teama ca m-am infectat, ca s-a spart ceva.”

Bahmuteanca si-a incheiat interventia telefonica la Dan Capatos in emisiune intr-o nota trista: „Ii rog pe fanii mei sa se roage pentru mine ca am nevoie si sa se roage si pentru Mihai Constantinescu!”

Publicat: 18 Jun. 2019, 11:02 News 3
Pe aceeași temă