Alexandru Papadopol ii da vila fiicei sale! Actorul se gandeste sa o asigure pe Ruxi. Cand semneaza divortul

Publicat: 17 Jun. 2019, 20:37 Vedete

Dupa un mariaj de 12 ani, cei doi actori vor divorta saptamana aceasta. Impreuna au o fiica si o vila in valoare de 100.000 de euro.

Alexandru Papadopol face un gest de milioane pentru fiica lui. Saptamana aceasta, cei doi actori vor semna actele de divort la notar. Partajul va fi usor cum cei doi soti au impreuna doar i vila de 200.000 de euro. Pentru a nu fi discutii, actorul a decis ca partea lui din vila sa ii revina fiicei sale.

Alexandru Papadopol ii doneaza jumatatea lui din vila lui Ruxi. Micuta este produsul iubirii dintre cei doi actori care s-au cunoscut in urma cu multi ani, cand filmau pentru telenovelele romanesti care i-au facut celebri. Acum tot ce trebuie sa faca cei doi este sa stabileasca pensia alimentara.

Alexandru Papadopol ii da vila fiicei sale

Ioana Ginghina si fiica ei, Ruxi, vor locui in continuare in vila pe care cei doi actori si-au luat-o la inceputul mariajului. Alexandru Papadopol isi doneaza jumatatea de vila fiicei sale si va plati pensie alimentara. In plus, spera ca parintii lui sa il ajute sa isi vada si sa isi creasca fiica.

‘Alexandru și Ioana trebuie să se pună de acord asupra pensiei alimentare, a programului de vizitare al fiicei lor și asupra împărțirii bunurilor etc. S-ar putea să se vadă zilele astea, ca să discute despre pretențiile pe care le are fiecare, dar la fel de bine s-ar putea ca lucrurile să se tranșeze în fața notarului.

Divort de cosmar intre Ioana Ginghina si Papadopol! Fiica lor ii oprea din certuri! El a cerut divortul si de 3 luni nu a mai vorbit cu fiica lui si cu sotia

Alexandru Papadopol ii doneaza vila fiicei sale

Papi se gândește să îi lase Ruxandrei partea lui din vilă, pentru ca Ioana și fetița să poată locui în continuare acolo. Din câte știu, custodia va fi comună, oricum el își dorește să petreacă mai mult timp cu fiica sa și se bazează și pe ajutorul bunicilor, adică al părinților lui.

Rămâne de văzut cum se vor înțelege în privința divorțului, dar important e că amândoi se gândesc la binele copilului’, au declarat, pentru Libertatea, persoane din anturajul lui Papadopol, cel care a intentat divortul de Ioana Ginghina.

Ioana Ginghina a vorbit despre o noua relatie: „O fericire dupa o perioada proasta”

Publicat: 17 Jun. 2019, 20:37 Vedete
Pe aceeași temă