Brigitte, bătută de Florin Pastramă în shaormerie! A pus-o la colț, a tras-o de păr, iar totul a fost filmat

Publicat: 15 Jul. 2020, 09:23 Vedete

Brigitte Pastramă a trecut în urmă cu câteva săptămâni printr-un episod îngrozitor. Bruneta a fost agresată de soțul său în shaormeria pe care cei doi o dețin în Capitală. Imaginile halucinante au fost surprinse de camerele de filmat.

Cei doi au încercat să ascundă acest episod, însă imaginile șocante au apărut în spațiul public. Momentul în care Brigitte este agresată este greu de descris în cuvinte, însă din capurile făcute de pe camerele de filmat se citește pe fața acesteia frica.

Cum a luat naștere scandalul

Se pare că totul s-ar fi întâmplat în urmă cu o lună și jumătate și cu toate că soții Pastramă au declarat în repetate rânduri că între ei nu există astfel de incidente. Căsnicia dintre Florin Pastramă și Brigitte nu pare să meargă foarte bine și deși au încercat să arate de fiecare dată contrariul.

Totul ar fi pornit de la o discuție mai aprinsă între cei doi, moment în care s-au dus în camera care se află în spatele fast-food-ului, iar la un moment dat, printre discuții, Florin Pastramă și-a ieșit din minți și a cedat nervos, iar cea care i-a fost victimă a fost chiar soția lui, asupra căreia s-a năpustit și nu a ezitat să o împingă și să o tragă de păr, după ce a pus-o la colț, potrivit cancan.ro

sursă foto: cancan.ro

Brigitte nu este la primul episod de acest gen

Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost în trecut maltrată de bărbatul căruia îi dăruise totul. Tatăl fiicei sale a supus-o la umilințe greu de îndurat, după cum a povestit chiar ea.

„Eu țin minte că deși eram bolnavă l-am căutat la pușcărie. Eu i-am plătit avocații, eu i-am întreținut magazinul. După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie. Iar apoi mi-am retras plângerea pentru fiica noastră. M-am despărțit de el că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat. Am acte și am plângerile mele!” a spus Brigitte Pastramă.

Ovidiu Torj a afirmat în cadrul emisiuni Xtra Night Show că își va lua fiica de la Brigitte Pastramă, vedeta susține că acest lucru este imposibil.

„Nu are dreptul până la 18 ani nici măcar să își vadă fata. Este exclusiv la mine fata! Nu are dreptul. Nici pensie alimentară nu a plătit. Eu pentru fată fac lucrurile astea. Pentru fata mea l-am vizitat și la pușcărie” a mai spus bruneta.

„În urmă cu câteva luni a vrut să plece în Germania. L-a contactat pe Ovidiu și a început să îi manipuleze conștiința și să spună lucruri false despre mine, cum e stilul lui”, a completat Brigitte.

 

Publicat: 15 Jul. 2020, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă