Brian Austin Green renunță la burlacie? Ce face starul din Beverly Hills la doar câteva luni de la separarea de Megan Fox

Publicat: 06 Aug. 2020, 12:24 Vedete
Brian Austin Green renunță la burlacie? Ce face starul din Beverly Hills la doar câteva luni de la separarea de Megan Fox

Brian Austin Green, starul din Beverly Hills a explicat fanilor care l-au criticat că iese cu prea multe femei, ce se întâmplă, de fapt, de când s-a despărțit de Megan Fox.

Starul din Beverly Hills 90210 a clarificat situația în cadrul podcastului Hollywood Raw cu Dax Holt și Adam Glyn. Brian a declarat că are dreptul să se vadă cu alte femei, atâta timp cât Fox trăiește o poveste de iubire cu Machine Gun Kelly, scrie profm.ro.

„Nu induc în eroare pe nimeni. Doar că viața mea este sub microscop mai mult ca oricând. Nu despre asta sunt întâlnirile? Nu ar trebui să vorbești cu mai mulți oameni? Asta nu înseamnă că sunt o persoană rea. Asta ar trebui să faci după ce se încheie o relație, să întâlnești oameni noi si să-ți trăiești viața….Când începi să găsești pasiuni comune cu cineva, atunci devine mai important. Trebuie să fii dispus să ieși, să fii prezent. Dar pe mine mă judecă lumea pentru asta…nu mi se pare corect. Oamenii, după ce ies dintr-o relație, de obicei merg la întâlniri. Vorbesc cu mai multe persoane deodată, unii folosesc aplicații matrimoniale, petrec ceva timp cu o persoană până simt o conexiune, ies de mai multe ori împreună”, a explicat Brian.

„Când treci printr-o despărțire și ești rănit, te simți mai bine când cineva pare că e de partea ta

Le-am întalnit pe amândouă [Courtney și Tina] pe Instagram. Până să ajung singur, nu am avut idee că pe Instagram te poți distra atât de mult, că poate fi un site de întâlniri. Până atunci, postam poze cu copaci, cu oceanul sau cu copiii mei. Eram un tată însurat… Brusc, după ce eu și Megan ne-am separat, am început să primesc mesaje în privat. Mi-au inundat contul. Iar când treci printr-o despărțire și ești rănit, te simți mai bine când cineva pare că e de partea ta.  Sunt deschis să întâlnesc pe cineva. Dar acum mă focusez pe mine, pe vindecarea mea și pe copiii mei”, a spus actorul.

Green a vorbit și despre cum a aflat că soția sa se întâlnește cu rapperul Machine Gun Kelly. Am aflat în felul meu. Și alte detalii nu vă ofer. Nu am citit pe undeva prin presă de relația lor”, a mai spus actorul care are trei copii cu vedeta din Transformers.

Megan Fox și Brian Austin Green au trei copii împreună

Megan Fox și Brian Austin Green, care au împreună trei copii, Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (4 ani) și Journey River (3 ani), au mai avut tentative să se despartă de-a lungul relației lor. Ultima dată, Megan a intentat divorț înainte de cel de-al treilea copil, dar cei doi s-au împăcat chiar înainte de nașterea lui Journey River.

Publicat: 06 Aug. 2020, 12:24 Vedete
Pe aceeași temă