Brian Austin Green, surprins lângă o blondă sexy, la puţin timp după divorţul de Megan Fox

Publicat: 16 Jun. 2020, 15:13 Vedete
Brian Austin Green, surprins lângă o blondă sexy, la puţin timp după divorţul de Megan Fox

Brian Austin Green a confirmat recent despărțirea de frumoasa Megan Fox, după 10 ani de căsnicie, iar în week-end actorul a fost fotografiat alături de Courtney Stodden.

Actorul de 46 de ani și vedeta de reality show-uri în vârstă de 25 de ani au fost surprinși în timp ce ieșeau dintr-un restaurant din Los Angeles. Nu se știe dacă cei doi au o relație romantică, dar TMZ subliniază că amândoi sunt singuri.

A lunch date?

Publicată de Daily Mail Celebrity pe Luni, 15 iunie 2020

Între timp, Megan Fox a fost fotografiată în mașina lui Machine Gun Kelly, rapperul despre care se spune că ar avea o relație cu actrița din Transformers, scrie profm.ro.

Courtney a devenit cunoscută după ce, la 16 ani, s-a căsătorit cu Doug Hutchison, cu 34 de ani mai în vârstă ca ea. A apărut apoi în numeroase reality-show-uri TV precum Couples Therapy (2012), Celebrity Big Brother (2013), The Mother/Daughter Experiment (2016) și Celebs Go Dating (2017).

Stodden și Hutchison s-au despărțit în 2017 și au divorțat la începutul acestui an. Courtney și-a încercat norocul și în muzică, lansând până acum două piese.

Megan Fox și Brian Austin Green păreau cuplul perfect

Megan Fox și Brian Austin Green au fost căsătoriţi de mai bine de zece ani, au trei copii împreună. Presa americană spune că motivul ar fi rapperul Machine Gun Kelly, fostul colegul de filmare al actriței în producția „Midnight in the Swichtgrass”.

Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, însă Green a negat această ipoteză. Zvonurile despre infidelitate nu au fost confirmate de celebrul actor. Acesta a transmis un mesaj frumos în care a dezvăluit că îşi doreşte să mai petreacă vacanțe împreună cu fosta lui soție și cei mici.

Publicat: 16 Jun. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă