Divorț șocant în showbiz! Păreau cuplul perfect, dar ea l-a înșelat

Publicat: 22 May. 2020, 08:58 Vedete

Păreau cuplul perfect, însă relaţia dintre ce doi nu mai era atât de frumoasă pe cât au încercat să o prezinte în faţa publicului. Au fost căsătoriţi de mai bine de zece ani, au trei copii împreună, însă actorii Megan Fox și Brian Austin Green au decis să divorțeze, șocând toată lumea showbiz-ului.

Presa americană spune că motivul ar fi rapperul Machine Gun Kelly, fostul colegul de filmare al actriței în producția „Midnight in the Swichtgrass”. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, însă Green a negat această ipoteză.

Brian Austin Green, mesaj pentru fosta soţie

Zvonurile despre infidelitate nu au fost confirmate de celebrul actor. Acesta a transmis un mesaj frumos în care a dezvăluit că îşi doreşte să mai petreacă vacanțe împreună cu fosta lui soție și cei mici.

„O voi iubi mereu”, a spus actorul în vârstă de 46 de ani.

El a explicat și că motivul divorțului ar fi de fapt distanțarea survernită între ei la finalul anului trecut, atunci când Megan a fost plecată la filmări în altă țară.

„A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani și nu vreau să pierd acest lucru”, a mai spus Brian Austin Green.

„Nu vreau ca oamenii să creadă ca ei sunt personajele negative şi eu victima pentru că nu este aşa”, a continuat Brian.

„Tensiunile nu sunt un lucru nou pentru noi. Sunt o noutate pentru presă şi cei din exterior, dar nu pentru noi”, a incheiat Brian.

„Cel mai fotogenic cuplu de la Hollywood”, aşa cum i-a poreclit presa a mai trecut, într-adevar, printr-o situaţie similară în urmă cu numai caţiva ani.

La vremea respectivă, în vara lui 2015, actriţa care hipnotizeaza prin frumuseţea ei a anunţat că se desparte de Brian Austin Green, starul care făcea furori în rândul doamnelor şi domnişoarelor în anii ’90. Ulterior, Megan Fox s-a răzgândit, ba chiar a rămas însărcinată pentru a treia oară cu Brian.

Publicat: 22 May. 2020, 08:58 Vedete
Pe aceeași temă