Încă un divorț bombă în lumea vedetelor? Mesajul postat de celebrul actor a șocat

Publicat: 18 May. 2020, 14:10 Vedete
Încă un divorț bombă în lumea vedetelor? Mesajul postat de celebrul actor a șocat

Încă un divorț bombă în lumea vedetelor? Mesajul postat de celebrul actor a șocat!

Fanii de pe social media au observat că actorul Brian Austin Green (46 de ani) nu mai poartă verighetă, iar Megan Fox (34 de ani) a fost surprinsă de curând în ipostaze tandre alături de rapper-ul Machine Gun Kelly.

În weekend-ul care tocmai a trecut, actorul cunoscut din serialul ”Beverly Hills 90201” a postat un mesaj cu subînțeles pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

Eventually butterflies get bored sitting on a flower for too long. They start feeling smothered. It’s a great big world and they want to experience it.

A post shared by Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) on

Drept comentariu la o fotografie cu un fluture care se odihnește pe o floare, acesta a scris: ”Până la urmă, fluturii se plictisesc să stea pe o floare prea mult timp. Încep să se simtă sufocați. Este o lume mare și tot ceea ce își doresc este să experimenteze cât mai mult din ea”.

Luna trecută, o sursă apropiată celor doi a declarat pentru E! News că Fox și Green au stat separați în perioada de izolare, impusă de pandemia de coronavirus, scrie stirileprotv.ro.

Megan Fox și Brian Austin Green, care au împreună trei copii, Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (4 ani) și Journey River (3 ani), au mai avut tentative să se despartă de-a lungul relației lor. Ultima dată, Megan a intentat divorț înainte de cel de-al treilea copil, dar cei doi s-au împăcat chiar înainte de nașterea lui Journey River.

Publicat: 18 May. 2020, 14:10 Vedete
Pe aceeași temă