Despărțire-bombă la Hollywood! Unul dintre cei mai chipeși actori din Beverly Hills a divorțat de soția lui

Publicat: 01 Nov. 2019, 10:30 Vedete
Despărțire-bombă la Hollywood! Unul dintre cei mai chipeși actori din Beverly Hills a divorțat de soția lui

Actorul american Ian Ziering, unul dintre starurile serialului Beverly Hills, a anunțat divorțul de soția sa, Erin, după o căsnicie care a durat nouă ani! 

 

 

 

Anunțul despărțirii a fost făcut de către actor chiar pe pagina lui oficială de Instagram. Ian Ziering mărturisește că nu i-a fost deloc ușor să ia această decizie, însă le cere tuturor să le fie respectată intimitatea acestui moment. Vestea a fost făcută publică de https://www.usmagazine.com/

Actorul american Ian Ziering, unul dintre starurile serialului de televiziune „Beverly Hills, 90210”, şi soţia lui, Erin, au devenit părinți, prima oară,  în aprilie 2011, informează accesshollywood.com.

„Erin şi cu mine suntem foarte încântaţi că vom deveni părinţi. Amândoi ne-am dorit dintotdeauna să avem copii”, a declarat Ian Ziering, în vârstă de 46 de ani, într-un interviu acordat revistei People.

Ian Ziering, devenit celebru în anii 1990 graţie rolului „Steve Sanders” din serialul de televiziune „Beverly Hills, 90210”, s-a căsătorit cu infirmiera Erin Ludwig în luna mai a acestui an, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată în oraşul Newport Beach.

Serialul „Beverly Hills, 90210”, care prezintă poveştile de viaţă ale unui grup de adolescenţi privilegiaţi din cartierul Beverly Hills din Los Angeles, a fost difuzat de postul de televiziune Fox în perioada 1990 – 2000.

Publicat: 01 Nov. 2019, 10:30 Vedete
Pe aceeași temă