Doliu în lumea filmului! John Reilly, cunoscut din serialul „Beverly Hills, 90210”, a murit la vârsta de 84 de ani

Publicat: 12 Jan. 2021, 10:58 Arhiva
Doliu în lumea filmului! John Reilly, cunoscut din serialul „Beverly Hills, 90210”, a murit la vârsta de 84 de ani

Actorul american John Reilly a murit la vârsta de 84 de ani. Fiica sa, Caitlin Reilly, a confirmat trista veste printr-o postare pe contul său oficial de Instagram. Cauza decesului nu este cunoscută publicului larg.

„Imaginaţi-vă cea mai bună persoană din lume. Imaginaţi-vă că această persoană este tatăl vostru. Sunt atât de recunoscătoare că am putut să-i spun la revedere. Nu ştiu ce voi face, dar ştiu că va fi mereu cu mine”, a scris Caitlin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlin Reilly (@hicaitlinreilly)

Cine a fost John Reilly

John Reilly și-a început cariera în anii ’70. Actorul și-a făcut debutul în industria filmului, în producții precum: „The Mary Tyler Moore Show”, „Wonder Woman” și „How the West Was Won”. Începând cu anul 1984, el a obținut un rol în cadrul serialului ”General Hospital”. Fanii făceau atunci cunoștință cu personajul Sean Donely, pe care John Reilly l-a interpretat într-un mod de excepție.

John Reilly este mai cunoscut pentru rolul Roy Ralston, mâna dreaptă a lui J.R din serialul „Dallas”, şi cel al tatălui lui Kelly (Jenny Garth) în serialul adolescenţi „Beverly Hills, 90210”.

A apărut şi în „The Love Boat” şi „Melrose Place”, dar şi în soap opera „Passions” în anii 2000. Şi-a împrumutat vocea supereroului din Marvel Hawkeye în serialul animat din anii 1990 dedicat lui Iron Man.

Sursa foto: Caitlin Reilly Instagram

Publicat: 12 Jan. 2021, 10:58 Arhiva
Pe aceeași temă