Bona Printului George si a Printesei Charlotte nu pronunta niciodata acest cuvant in fata celor mici! Ce i-a fost interzis sa spuna. Motivul e neobisnuit!

Publicat: 20 Feb. 2019, 14:41 Vedete

Bona Printului George si a Printesei Charlotte se numeste Maria Teresa Borrallo si are cateva reguli pe care trebuie sa le respecte.

Femeia are deja la activ cinci ani de zile de cand lucreaza pentru Familia Regala a Marii Britanii. Cel mai probabil stie pe de rost toate regulile pe care nu are voie sa le incalce, insa cand vine vorba de micii regali, bona Printului George pare sa fi primit instructiuni speciale.

Asta deoarece cea responsabila de buna purtare a lui George si a surorii sale mai mici nu are voie sa prounte un cuvant cand este in preajma lor. In mod cert nu este vorba despre o expresie triviala sau o injuratura, ci de o expresie banala, pe care fiecare dintre noi o folosim des.

Maria Teresa Borrallo locuieste alaturi de ducele si ducesa de Cambridge pentru a le fi aproape mezinilor familiei. Bona le poarta de grija lui George, in varsta de 5 ani, Charlotte, de 3 ani, si Louis, de 9 luni. Cea responsabila de pregatirea acestora este o persoana cat se poate de exigenta, fiind chiar celebra din acest motiv.

Cuvantul pe care bona Printului George nu-l pronunta niciodata!

Bona Printului George a urmat Colegiul din Norland, acolo unde sunt antrenati cei mai profesionisti tutori ce se pot ocupa de cresterea copiilor. Dadaca angajata de Kate si William are cateva reguli stricte pe care le practica. Una dintre acestea este faptul ca nu pronunta un anumit cuvant cand este in prezenta printilor.

Bona Printului George si a Printesei Charlotte nu pronunta niciodata acest cuvant in fata celor mici

Pentru ca stie foarte bine ce impact emotional pot avea cuvintele asupra celor mici, Maria Teresa Borrallo nu foloseste niciodata un cuvant specific pentru a-i descrie pe George, Charlotte sau Louis. Mai exact, ea nu se refera niciodata la acestia ca la „copii” si nici nu pronunta cuvantul „copil” (n.r.: „kid / kids”, in engleza).

Asta deoarece dadaca a studiat si psihologia copilului, cand a urmat cursurile de instruire. Mai mult, in mod uimitor, bona cunoaste foarte bine si cateva tehnici de autoaparare, si pare sa nu poata fi luata pe nepregatite, in nicio situatie.

S-ar parea ca decizia de a nu-i numi pe George, Charlotte sau Louis „copii” a venit pentru ca in acest mod reprezinta o forma de respect pentru cei mici. In schimb, fiecare dintre ei este tratat ca un individ si strigat pe nume, pentru a-i ajuta la o buna dezvoltare emotionala.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 20 Feb. 2019, 14:41 Vedete
Pe aceeași temă