Bona a omorat bebelusul si s-a plimbat cu cadavrul prin oras! Cand i l-a dus mamei, i-a spus ca micutul dormea

Publicat: 31 Oct. 2019, 12:09 Ciao.ro
Bona a omorat bebelusul si s-a plimbat cu cadavrul prin oras! Cand i l-a dus mamei, i-a spus ca micutul dormea

O bonă din SUA a omorât un bebeluş. Ea a dus apoi mamei cadavrul micuțului și a încercat să-și ascundă fapta spunând că micuțul dormea.

O bonă a omorât un bebeluş. Marissa Tietsort, o dădacă în vârstă de 28 de ani din Statele Unite ale Americii, a ucis un bebeluş de doar două luni. De teamă ca fapta ei să nu fie descoperită femeie i-a spus mamei că micuţul dormea. Când şi-a dat seama că fiul ei nu mai respira mama a încercat să-l resusciteze, dar era mult prea târziu. El murise cu câteva ore mai devreme din cauza unor răni grave la cap, scrie dailystar.co.uk

O bonă a omorât un bebeluş

Bona s-a apărat spunând că ştia că bebeluşul murise, dar că nu se făcea ea vinovată de acest lucru. Ceea ce i-a uimit şi pe anchetatori este faptul că Marissa a mers să mănâne la un fast food cu iubitul ei. Si au luat trupul neînsufleţit cu ei, iar după ce i l-a dat mamei a mers la piscină ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bona este în prezent însărcinată cu al şaselea copil şi este acuzată şi că ar fi abuzat o fetiţă de 11 luni care se aflase în grija ei. „După ce a bătut-o nu am putut să ies cu ea din casă timp de două săptămâni din cauza vânătăilor pe care le avea pe faţă. A fost dădaca fiicei mele timp de două sătămâni, dar nu m-am gândit niciodată să o verific. Pentru că era prietena unei prietene şi avea şi ea un bebeluş acasă”, apovestit, cu sufletul sfâșitat de durere, mama fetiţei bătute de bona ucigaşă.

Publicat: 31 Oct. 2019, 12:09 Ciao.ro
Pe aceeași temă