Biografia ascunsă a lui Vladimir Putin: ”Spion dus cu pluta, beţiv, gras şi depresiv”

Publicat: 24 feb. 2022, 19:30 Autor: Maria Apostol General

Realizatorii unui documentar despre viața lui Vladimir Putin au cules mărturii șocante despre viața președintelui rus. Biografia ascunsă a celui care a pornit războiul împotriva Ucrainei, și care îi amenință aliații, vorbește despre o altă parte întunecată a acestuia. 

„Putin bărbatul” este un documentar realizat de televiziunea germană ZDF şi s-a bazat pe documente secrete nedezvăluite publicului. Producătorii au recunoscut că informațiile care au stat la baza realizării acestui film provin de la servicii de spionaj străine. A căror identitate nu a fost însă dezvăluită, scrie The Telegraph.

Ele dezvăluie viaţa de familie a liderului de la Kremlin, tabieturile şi unele dintre preferinţele sale. Sunt detalii şi despre cariera sa de spion al KGB, în anii ’80, la Dresda, dar şi despre ascensiunea lui ulterioară.

În documentar au fost devoalate amănunte scandaloase despre viaţa personală a lui Putin. Cum ar fi că îşi bătea sistematic fosta soţie, pe Liudmila, mama gemenelor fostului cuplu. Aceste detalii s-ar fi aflat de la o secretară din birourile KGB din Dresda, care purta numele de cod „Lehnchen” şi care se împrietenise cu soţia lui Putin.

Profilul lui Putin: ”Spion dus cu pluta, beţiv, gras şi depresiv”

În perioada cât a stat în Dresda, Putin este descris ca un om care luptase din răsputeri să îşi depăşească condiţia şi să-şi îndeplinească visul de a deveni spion al KGB. Departe de imaginea pe care o are astăzi şi pe care şi-a cultivat-o cu grijă de-a lungul timpului, Putin era în acea vreme un băutor înrăit, potrivit documentarului.

Era depresiv, gras, leneş şi dezamăgit„, a povestit Mahsa Gessen în documentarul despre viaţa ascunsă a lui Putin.

În film este descris inclusiv un episod în care Vladimir Putin a pierdut un mănunchi de chei de la KGB şi a declanşat atunci o operaţiune de căutăre frenetică, până când cheile au fost găsite.

Dosarele secrete despre trecutul lui putin conţin şi mărturia unei femei. Supranumită „Domnişoara H”, aceasta a povestit cum Putin a început să o pipăie la o petrecere şi cum colegii lui îl condamnau pentru că obişnuia să bea până nu mai ştia de el.

Deşi pozează în om puternic, în realitate lui Putin îi este frică de bătrâneţe, de boală şi de moarte. În 2010 a făcut un lifting facial, mai dezvăluie documentarul german. Serviciile secrete germane au bănuit asta atunci Putin a apărut cu pete pe sub ochi. Intervenția ar fi avut loc într-o clinică din Ucraina.

Același documentar mai dezvăluie că Putin nu este matinal. Se trezeşte târziu, iar cea mai mare parte din activitatea sa se desfăşoară după-amiaza. La micul dejun mănâncă brânză. Apoi înoată în piscină şi încheie cu o şedinţă de băi calde şi reci.

Apropiații săi au dezvăluit că Putin este ”înspăimântat de degradarea fizică”. Şi, nu în ultimul rând, deşi îi urăşte pe americani, în sala lui de fitness sunt numai aparate de fabricaţie americană!

Publicat: 24 feb. 2022, 19:30 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă