Vladimir Putin suferă de o boală gravă și se tratează cu steroizi! Cine face aceste dezvăluiri năucitoare

Publicat: 03 mart. 2022, 14:08 Autor: Maria Apostol General

Foarte mulți sunt cei care susțin că Vladimir Putin este nebun și acționează fără logică într-un război a cărui miză nu se cunoaște exact, însă care deja a făcut mii de morți în Ucraina. În umbra acestor fapte, diverși specialiști sunt convinși că liderul de la Kremlin suferă de o boală gravă „de natură psiho-neurologică”.

Invazia Ucrainei va pecetlui ”dispariția” lui Vladimir Putin într-un an sau doi, este de părere un oligarh rus pe nume Mihail Hodorkovski. „Este o sinucidere. Nu poate câştiga în Ucraina, chiar dacă (ruşii) iau Kiev şi Harkov. Acest lucru îi grăbeşte sfârşitul”, este de părere acesta.

Putin ar fi fost operat de cancer

Tot despre un ”sfârșit” vorbesc și alți specialiști. Care au ajuns la concluzia că Putin ar suferi de o boală foarte gravă. Deși informațiile nu pot fi confirmate, experții care au studiat aparițiile publice ale liderului rus sunt convinși că suferă de o afecțiune ”de natură psihico-neurologică”. Inclusiv iubita lui actuală, gimnasta Alina Kabaeva, i-ar fi cerut recent să se retragă din viața publică din aceste considerente.

Profesorul Valery Solovei, care este și analist politic, și-a asumat public dezvăluirea unor detalii despre problemele de sănătate ale lui Putin. Acesta susține că președintele ar fi fost operat de urgență pentru cancer. Informațiile sale, spune el, provin din interiorul Kremlinului, din „ epicentrul luării deciziilor”.

Prima problemă medicală, pe care Solovei o descrie ca fiind „de natură psiho-neurologică”, este diagnosticul bolii Parkinson. El spune că acest lucru nu ar amenința neapărat viața președintelui. Ci „doar limitează aparițiile publice”.

Unde se ascunde acum Vladimir Putin

Pe lângă problemele de sănătate menționate, Vladimir Putin s-ar injecta cu steroizi. Fapt sugerat însă de un jurnalist concentrat pe Kremlin.

Tot Valery Solovei este cel care susține că știe unde se ascunde acum Vladimir Putin. Președintele Rusiei, împreună cu familia sa, s-ar afla într-un buncăr antinuclear de lux din Munții Altai. care arată ca un adevărat oraș subteran, dotat cu tehnologie de ultimă generație.

Autoritățile îl resping pe Solovey și susțin că este un adept al teoriilor conspirației sau un escroc. Recent el a fost interogat timp de șapte ore din cauza acuzațiilor pe care le-a făcut despre starea medicală și psihică a lui Putin.

Casa lui a fost, de asemenea, percheziționată. Cu această ocazie i-au fost confiscate mai multe obiecte electronice. Solovey a fost ulterior eliberat, dar cazul nu este închis.

Publicat: 03 mart. 2022, 14:08 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă