Bianca, nevasta lui Jean Gavril, prima reacție după ce a văzut sărutul la TV dintre soțul ei și Andreea Bălan: „M-au deranjat alte chestii care au urmat”

Publicat: 28 feb. 2023, 12:22 Autor: Camelia Vedete

Bianca, nevasta lui Jean Gavril, a avut prima reacție după ce a văzut sărutul la TV dintre soțul ei și Andreea Bălan. „M-au deranjat alte chestii care au urmat”.

Telespectatorii „America Express” au avut parte de o surpriză de proporții, iar protagoniștii au fost Jean Gavril și Andreea Bălan. Cei doi s-au sărutat în fața camerelor de luat vederi, după ce s-au căsătorit. Sărutul lor a lăsat fără cuvinte mulți telespectatori, însă nu și pe soția artistul, care a reacționat imediat. Ce a spus Bianca despre sărutul pe care soțul ei i l-a dat Andreei Bălan.

Ultima ediție a emisiunii „America Express” a făcut deliciul publicului telespectator. Concurenții s-au îmbrăcat în miri și mirese, s-au căsătorit și, și-au „consumat căsătoria” printr-un sărut. Jean Gavril și Andreea Bălan au fost cei mai spectaculoși, chiar entuziaști de proba pe care au executat-o cu multă voiciune. După ce au văzut imaginile, mulți dintre fanii emisiuni au fost curioși să afle ce părere are soția lui Jean Gavril despre tot ce s-a întâmplat.

Bianca, soția artistului, a dat imediat răspunsul. Sărutul nu a deranjat-o, dimpotrivă chiar a amuzat-o. Însă, soția lui Jean Gavril a dat totuși de înțeles că au existat câteva lucruri care au necesitat o discuție serioasă cu Jean.

„Pentru asta v-ați isterizat mă toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat. M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț, spre binele lui. 

Mie mi se pare ciudat că s-au trezit toți pudicii mă, deci un pupat pe gură, aparent, este «O, nu! E grav, e grav!» Ce aveți mă?”, a spus Bianca, soția lui Jean Gavril, în mediul online.

Soția lui Jean Gavril, despre „nunta” cu Andreea Bălan de la America Express

Bianca Gavrilă a povestit, într-un InstaStory, că nu este deloc deranjată de ceea ce s-a întâmplat în timpul show-ului filmat în America de Sud. Mai mult, ea a precizat că au amuzat-o foarte tare scenele în care soțul ei se „căsătorea” cu Andreea Bălan.

„Am avut timp să intru prin comentarii la poza de la nunta închipuită din America Express a lui Jean și a Andreei. Și sunt foarte amuzată și totodată surprinsă că lumea este realmente îngrijorată dacă sunt ok, dacă duc o căsnicie fericită. Ba unii chiar îmi iau apărarea, fapt pentru care le mulțumesc, însă nu este nevoie. Eu știu foarte bine ce am acasă. Și să nu uitați că este un show tv. Dar da, foarte amuzant, sunt ferm convinsă că o să mă distrez copios diseară, penrtu că va fi funny (amuzant)”, a povestit Bianca pe Instagram.

Soția lui Jean Gavril a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe InstaStory, moment în care internauții au întrebat-o dacă este geloasă.

„Am avut o perioadă când eram geloasă și nu neapărat din nimic, dar asta se întâmpla acum 8 ani, 10 ani”, a mărturisit Bianca.

O altă persoană i-a spus tinerei că o amuză momentul sărutului dintre Andreea Bălan și Jean Gavril.

„Și pe mine când vine cu buzele alea cărnoase pentru care noi fetele trebuie să ne punem cinșpe mii de litri de acid. Vine așa și pupă. Și eu abia aștept să văd momentul. Recunosc – cred că o să mi se pară și amuzant și normal că o să mă simt ciudat văzând că pupă altă fată”, a explicat Bianca Gavrilă.

„Am fost cei mai frumoși”

Andreea Bălan s-a bucurat din plin de experiența din „America Express” și de nunta cu Jean Gavril. Blondina a oferit răspunsul mult așteptat celor care au tot întrebat-o dacă se gândește să se mai căsătorească după divorț. Artista le-a spus că deja a făcut-o, iar Jean Gavril a fost un soț perfect.

„Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: «Dacă și când te mai măriți?» Și uitați cum m-am căsătorit în Columbia, în America Express, cu Jean Gavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă și noi am fost cei mai frumoși și happy (n.r. fericiți) miri”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a pus ochii pe Jean Gavril! Ce propunere i-a făcut după America Express: „M-a chemat în Austria, la o cabană și…”

Jean Gavril a fost invitat, împreună cu fratele lui, Dinu, la „Podcastito”, emisiunea prezentată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY. Acolo, foștii concurenți din America Express povestesc ce nu s-a văzut la televizor.

Jean Gavril a dat frâu liber vorbelor și a povestit o întâmplare după America Express. Se pare că, Andreea Bălan a pus ochii pe el și l-a invitat să filmeze un videoclip împreună. Totul se filma în Austria, la un lac înghețat, iar Jean și artista stăteau într-o cabană. În primă fază, lui Jean Gavril i s-a părut o idee foarte bună, dar a ezitat cu răspunsul imediat, fapt ce a enervat-o la culme pe Andreea Bălan.

Andreea Bălan a pus ochii pe Jean Gavril!

„După filmările de la America Express m-a rugat să facem un videoclip împreună. Știți că eu am fost la Dancing on Ice, patinam bine, știam să patinez frumos, am făcut frumos, am câștigat. M-a rugat să facem un videoclip împreună. Avea o idee să mergem la un lac înghețat prin Austria, să stau cu ea într-o cabană, să filmăm, să fim așa. Și întrebarea mea a fost dacă are cine să filmeze și tot ce trebuie”, povestește Jean. Citește continuarea aici.  

Andreea Bălan și Jean Gavril au petrecut o noapte împreună: „O aventură foarte frumoasă”

Andreea Bălan și Jean Gavril au petrecut o noapte împreună în America Express. Cei doi au fost foarte încântați de schimbul dintre echipe. 

Aseară, în prima etapă din Columbia de la America Express, echipele s-au schimbat între ele. Era momentul mult așteptat de către toți telespectatorii.

Astfel, Andreea Antonescu a descoperit că noul ei partener este Puya, iar Andreea Bălan a făcut echipă cu Jean Gavril. Dinu a făcut echipă cu Bie, iar Nelu Cortea cu Melinda. Bordea a făcut echipă cu Doina, Scărlătescu cu mama lui Bie. Când toți au reușit să formeze noile echipe, concurenții au pornit în căutarea unui loc de cazare.

„Moare Melinda! Melinda o să te bântuie. O să dormi cu Puya!”, s-a amuzat Andreea Bălan. Citește tot articolul aici.

Publicat: 28 feb. 2023, 12:22 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă