Jean Gavril de la America Express are o soție superbă, dar și o fetiță minunată de 1 an și patru luni

Publicat: 01 feb. 2023, 12:32 Autor: Camelia Vedete

Jean Gavril de la America Express are o soție superbă, dar și o fetiță minunată de 1 an și patru luni.

Jean Gavril are o familie și o căsnicie fericită. Bianca este femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Iată cum arată tânăra și cum s-au cunoscut.

Jean Gavril de la America Express are o soție superbă, dar și o fetiță minunată de 1 an și patru luni

Bianca Gavril este din Constanța și a fost elevă a liceului Mircea cel Bătrân din același oraș. Ulterior, a plecat la studii în Marea Britanie și a urmat o facultate din Manchester, scrie spynews.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Gavrilă (@bianca.gvrl)

”Antropolog, dansatoare și când am rămas însărcinată, lucram ca și content writer. Scriu pentru un blog de dans sportiv.”, a spus Bianca Gavrilă pe Instagram când a fost întrebată ce meserie de bază are.

Cine este Bianca, soția lui Jean Gavril

Bianca și Jean Gavril se cunosc din anul 2008, astfel că în perioada în care era studentă, cei doi formau deja un cuplu de șase luni. Din acest motiv, artistul și actuala sa soție au avut o relație la distanță timp de patru ani. Însă iubirea necondiționată i-a ținut mereu împreună.

Cei doi au împreună o fetiță, Eva Marina, care s-a născut în anul 2021, în data de 26 septembrie. Atunci viața celor doi a prins un alt contur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Gavrilă (@bianca.gvrl)

”Ne-am cunoscut când am început liceul, în prima zi de liceu și am fost prieteni până la un punct. Când nu a mai fost prietenie și totul a început foarte brusc. Aparent, ne-am cunoscut și mai de demult, când aveam 7-8 ani și am făcut karate împreună”, a povestit soția lui Jean Gavril pe Instagram.

Andreea Bălan, pusă la punct în America Express de Jean Gavril

Andreea Bălan a fost pusă la punct în America Express de Jean Gavril. Toți au rămas mască atunci când au auzit ce acuze i se aduc artistei.

Jean Gavril a intrat la cursa pentru ultima șansă în America Express. Atunci când a votat o echipă la rândul lui pentru această etapă, a nominalizat și pe Andreea Bălan. Mai mult, motivul nominalizării a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Se pare că, cei doi au niște polițe de plătit de la emisiunea Dancing on Ice de la Antena 1.

„Aici sunt niște polițe vechi de plătit”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Ei pot rezolva problema în două situații. Ori să își iau o sală de competiție, ori să își iau o cameră la hotel”, au spus râzând Nelu Cortea și Cătălin Botezatu.

„Mamă, croșeu de stânga”, a spus Bie Adam.

Citește tot articolul AICI.

Publicat: 01 feb. 2023, 12:32 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă