Bianca Drăgușanu, sugrumată de Alex Bodi într-o parcare. Imaginile sunt de-a dreptul șocante

Publicat: 16 Sep. 2020, 10:36 Vedete

Bianca Drăgușanu a trecut din nou prin clipe cumplite! Frumoasa blondină a fost agresată de partenerul său în parcarea unui renumit restaurant din Capitală, iar imaginile sunt de-a dreptul șocante.

Zilele trecute Bianca Drăgușanu apărea într-o emisiune TV, unde anunța că s-a împăcat cu Alex Bodi. Cei doi nu au putut să stea departe unul de celălalt, însă ultimul scandal în care au fost implicați au lăsat pe mulți fără cuvinte.

Bianca Drăgușanu, sugrumată de Alex Bodi într-o parcare

Seara trecută, Bianca și Bodi au luat cina într-un renumit restaurant din Capitală, pe care cei doi îl recfentează des. Doar că, la un moment dat o discuție a degenerat între cei doi, iar conflictul s-a mutat în parcare. Blondina enervată la culme de reacția partenerului său, gesticulează tot timpul și încearcă să îi explice ceva, în timp ce Alex Bodi are câteva reacții șocante. Pe lângă faptul că a fost bruscată și ținută cu forța în parcare, afaceristul o sugrumă la un moment dat pe vedetă, iar aceasta rămâne șocată lângă el, fără să mai poată face ceva, potrivit spynews.ro.

Însă asta nu e tot… La un moment dat apare lângă cei doi, prietenul lui Alex Bodi cu care aceștia au ieșit la masă. bărbatul o întreabă ceva, iar la un moment dat și acesta o lovește pe Bianca. Gestul se pare că l-a deranjat pe Alex, care i-a spus câteva cuvinte, iar imediat după amicul afaceristului a plecat.

Ce spunea Alex Bodi despre Bianca după ultima despărțire

După ce Bianca Drăgușanu a anunțat faptul că s-a despărțit de partenerul său, mai multe persoane i-au comentat pe rețelele de socializare afaceristului, acolo unde acesta a și răspuns la o parte dintre acestea

„Și ce mai dramatiza că ce ai făcut tu și bla bla bla, ea face aceeași chestie, își dă tag cu turcul! Wtf?!?!?! Unde e demnitatea ei de femeie și principiile de care vorbea? Cam dă cu bâta în baltă”, i-a scris cineva. Alex Bodi a răspuns„Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”.

„Vezi că e disperată „Beanca” să o găsești…se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșeste… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… yes, you find me”, i-a scris fanul. Alex Bodi nu a lăsat ”garda jos” și a comentat: „Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta”. 

 

Publicat: 16 Sep. 2020, 10:36 Vedete
Pe aceeași temă