Bianca Dragusanu si Alex Bodi vor fi nasi de botez? Mesajul care indica acest lucru

Publicat: 30 Oct. 2018, 18:33 News 3

Cu toate ca nu au declarat oficial ca au o relatie, milionarul si fosta prezentatoare Kanal D par sa se inteleaga din ce in ce mai bine.

In prezent, Alex Bodi se afla in Romania in timp ce Bianca Dragusanu a pornit in aventura vietii sale. Blonda filmeaza in India pentru emisiunea Asia Express de la Antena 1. Colega ei de echipa este nimeni alta decat sora ei. In tot acest timp, milionarul Alex Bodi isi vede de viata lui.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi vor fi nasi de botez?

Conform Libertatea, Alex Bodi ar fi prezentat-o deja pe Bianca Dragusanu parintilor lui. In plus, se pare ca cei doi se pregatesc sa devina un cuplu de nasi de botez. Milionarul a incarcat pe contul lui de Facebook o imagine in care tine in brate un bebelus cu chipul acoperit.

Bianca Dragusanu, indragostita? Totul despre noua relatie cu Alex Bodi

Mama bebelusului este cea care a dezvaluit faptul ca Bianca Dragusanu si Alex Bodi vor fi nasi de botez pentru copilul ei. „Mulţumim, năşicule!!! O aşteptăm şi pe năşica acasică @biancadragusanu”, a fost mesajul mamei copilului.

Bianca Dragusanu, concurent in Asia Express

Dupa ce a fost data afara de la Kanal D unde a prezentat cateva luni emisiunea Te vreau langa mine, in locul Gabrielei Cristea, Bianca Dragusanu s-a trezit cu oferte de la Antena 1 si Pro Tv. Blonda a ales sa se intoarca la postul-mama, unde a lucrat ani buni ca asistenta tv pentru Capatos.

Acum, Bianca Dragusanu si sora ei se afla in India. Cele doua sunt concurente alaturi de alte 9 echipe. Trebuie sa supravietuiasca doar cu 1 euro pe zi. Daca se vor descurca impecabil, cele doua pot castiga 30.000 de euro, premiul cel mare. Pentru participarea la emisiune, Bianca Dragusanu ar fi incasat 100.000 de euro.

Publicat: 30 Oct. 2018, 18:33 News 3
Pe aceeași temă