Bianca Drăgușanu îl atacă pe Alex Bodi pe Instagram! Ce mesaj acid a publicat blondina

Publicat: 10 Mar. 2020, 11:08 Vedete

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi trăiesc o dragoste cu năbădăi. S-au despărţit, s-au împăcat de câteva ori, iar acum se pare că lucrurile nu se mai pot repara în cuplul lor. Alex Bodi ar fi hotărât să divorţeze, însă blondina dă de înţeles că motivul divoţului ar fi infidelitatea afaceristului.

După ce Bianca Drăguşanu a confirmat divorţul de partenerul său, blondina a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care face aluzie la aventurile pe care soțul ei le-ar fi avut în timpul relației.

„Ia-l! Este al tău”, este mesajul scris în dreptul imaginii distribuite de Bianca Drăgușanu.

Ce spune Alex Bodi despre certurile din cuplu

„Nu sunt lucruri de așa natură încât să fie doar vina ei. E o vină comună. Eu am venit rapid, nu am venit să ne justificăm și nici ca să dezbatem relația noastră. Sunt mulți factor, un singur lucru e clar. Noi vrem să o luăm pe un drum bun, dar întlnim prea mult contre. Până acum tot nu am renunțat. La noi totul pornește de la mândrie, orgoliu, în ultimul timp sunt și niște factori externi. Acum mă simt și puțin aiurea. Nu pot să spun că am fost fortat, dar nu vreau să vă pun intr-o postură proastă. Nu ne justificam, asta e vorba Biancăi, doar că neclaritățile și neînțelegerile noastre sunt cauzate de multe ori si din cauza mea. De cele mai multe ori e vorba de faptul că nu se poate trece peste trecut”, a spus Alex Bodi la Teo Show.

„I-am zis, i-am propus să avem un nou început. Noi inceputuri am avut, e a șaptea sau a opta oară cand ne certam sau pretindem că ne-am despărțit. Nu are rost să mintim, dar nici nu vrem ca la fiecare altercatie sau despartire să înștiințăm lumea. Am decis un pic să nu mai vorbim despre viața noastră personală. În momentul în care noi doi ne confruntam e ceva super exploziv. Certurile astea nu duc undeva ok pentru că si ea e epuizată. Sunt mulți factori: drumurile, calatoriile mele, faptul că sunt distant, intervin gelozii de pe partea amândurora. Eu incerc sa o inteleg pe ea ca femeie și o întreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu inseamna că le fac tot timpul”, a spus Alex Bodi la Teo Show.

Publicat: 10 Mar. 2020, 11:08 Vedete
Pe aceeași temă