Bianca Comanici are un nou iubit? Ce spune bruneta despre tânărul care a apărut în viața ei

Publicat: 20 Oct. 2020, 14:02 Vedete

Bianca Comănici a suferit enorm după despărțirea de Livian. Acum se pare că soarele a răsărit și pe strada ei, pentru că în viața frumoasei brunete a apărut un tânăr. Cei doi s-au afișat deja împreună, dar în calitate de prieteni după cum au declarat.

Bianca Comănici pare că a trecut peste perioada grea din viața ei. Fostul său iubit, Livian i-a adus multă suferință în suflet, dar se pare că acum un alt băiat i-a adus zâmbetul pe buze.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D le-a făcut susținătorilor ei câteva dezvăluiri uluitoare despre vloggerul cu care vrea să colaboreze și pe care vrea să-l ajute.

”Astăzi m-am cunoscut cu un băiat, e vlogger. Mă făcea mereu să râd și mă uitam la clipurile lui. I-am dat un mesaj și azi ne-am văzut. O să-l cunoașteți și o să vă placă. Mie îmi place super mult de el. Mie mi se pare frumos. Eu vreau să fie vlogguri pe ambele canale. Și la mine și la el. Nu m-aș afișa cu oricine, abia astăzi l-am cunoscut. Nu este de la emisiune. O să ne mai vedem de câteva ori și dacă totul este bine începem și postăm. Am ieșit în oraș, ne-a văzut o grămadă de lume, nu mă ascund. Nu știu când o să vă fac cunoștință cu el”, a povestit Bianca Comănici, în urmă cu câteva zile.

Bianca Comănici, noi detalii despre tânărul apărut în viața ei

Câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei a explicat, seara trecută, cum băiatul din viața ei a vizitat-o, ba chiar a făcut cunoștință și cu fratele ei Cristian.

Bruneta le-a dezvăluit susținătorilor ei că au existat foarte mulți răutăcioși care i-ar fi trimis tânărului mesaje în care îl informau despre trecutul ei, dar a explicat totodată că pe acesta nu l-au interesat deloc acele lucruri.

”Exista foarte multi oameni rai pe pamantul asta. V-am zis aseara ca a venit baiatul asta la mine acasa. Ne-am cunoscut mai bine, i-am facut cunostinta cu Cristi. Mi-a spus ca s-a gasit cineva, niste oameni rai, sa-i trimita mesaje cu lucrurile pe care le-am facut eu in trecut si i-au zis sa nu se asocieze cu mine pentru ca o sa-i strice imaginea si chestii de genul asta. Eu i-am spus ca este liber sa faca ce vrea. Daca merita sa faca aceasta „echipa” este liber, daca nu…

Oamenii mor de invidie, sunt invidiosi ca eu vreau sa-l ajut pe el. Eu i-am spus lui tot ce am facut din prima zi in care ne-am intalnit. Persoana care i-a trimis toate alea este baiat. Daca el nu vrea sa mai filmam este fix problema lui. El mi-a scris mie ieri, daca vreau sa ne vedem, iar dupa mi-a zis de mesajul pe care l-a primit. Că am făcut lucruri în trecut. Daca nu voia, nu mai venea. Eu nu cred că este influențabil. Sau sper. Momentan nu o să-i dau numele, până nu se hotărăște el. Nu am zis că el a ascultat de alții. El mi-a zis asa: Bianca, am primit un mesaj de la cineva și radea in timp ce spunea. Parea ca nu-l intereseaza”, a povestit Bianca Comănici, pe un live făcut aseară.

Publicat: 20 Oct. 2020, 14:02 Vedete
Pe aceeași temă