Bataie in metrou! Femeia a luat-o razna cand o pasagera a intrebat-o daca se poate aseza pe un loc liber. In cateva secunde a inceput sa o scuipe si sa o umileasca VIDEO

Publicat: 06 iun. 2018, 14:32 Autor: madalina m. Viral

Femeia de culoare s-a luat la bataie in metrou, de fata cu copilul sau.

Bataie in metrou! In imaginile infioratoare care au fost postate pe retelele sociale se poate observa cum femeia parca o ia razna. Scandalul a izbucnit atunci cand o alta pasagera a rugat-o pe fetita acesteia sa se mute, pentru ca langa ea era un loc liber.

Intregul episod s-a desfasurat sub ochii calatorilor speriati, dar care nu au intervenit atunci cand femeia de culoare a inceput sa o atace fizic pe „rivala” ei, care nu facuse nimic gresit. Oamenii au preferat doar sa filmeze incidentul bizar.

Bataie in metrou

Femeia de culoare a inceput sa ii arunce mai intai celeilalte pasagere replici acide si cu tenta rasista, pentru ca aceasta era de origine asiatica. Timp de minute bune, ea a fost umilita in ultimul hal, chiar daca de fata se aflau si copii si asistau la scenele extrem de violente.

In cateva secunde, ea s-a luat la bataie in metrou cu femeia asiatica, vizibil mult mai in varsta, si care nu se putea apara contra loviturilor si miscarilor bruste. Tot ce facuse aceasta fusese sa o roage pe fiica femeii daca se poate muta, ca sa se aseze pe un loc ramas liber.

Desi fetita s-a mutat de bunavoie si nu ar fi fost necesare toate acele scene de violenta, mama ei nu s-a potolit absolut deloc. In schimb, femeia de culoare a luat-o parca mai tare razna si a inceput sa injure si sa se comporte brutal.

Acea bataie din metrou a fost filmata, iar totul s-a petrecut intr-un tren din orasul New York, in Statele Unite ale Americii. „Barbatul care mi-a oferit locul nu s-a ridicat pentru mine si fiica mea pentru ca avem culoarea neagra a pielii”, poate fi auzita cum spune femeia isterica.

Intr-un final, alti pasageri au reactionat si i-au spus acesteia sa se calmeze. „Ce inseamna sa fii calm? Va jucati cu fiica mea si eu ar trebui sa fiu ok cu asta?”, a mai spus ea. La cateva secunde distanta a inceput sa isi scuipe victima.

Dupa ce a gasit un alt loc in metrou, femeia de origine asiatica a fost iarasi ridicata si terorizata. „Ar fi bine sa iti vezi de treaba, pana nu te lovesc. Te voi muta cu mana mea daca te mai asezi undeva. Incearca si o sa vezi. Asta nu e tara ta! Bun venit in America! Bun venit in Brooklyn!”, a continuat mama isterica, potrivit mirror.co.uk.

Publicat: 06 iun. 2018, 14:32 Autor: madalina m. Viral
Tags:
Pe aceeași temă