Barbatul a murit cand incerca sa isi faca o poza! VIDEO Tragedia s-a petrecut chiar in momentele in care isi sarbatorea ziua de nastere :(

Publicat: 09 ian. 2018, 17:59 Autor: madalina m. Life

Un barbat a sfarsit in mod tragic, cand incerca sa isi faca o poza. Acesta isi sarbatorea ziua de nastere, dar a murit in doar cateva clipe, dupa ce a cazut de pe un munte.

Incidentul dramatic s-a petrecut in sudul Turciei, cand barbatul se afla intr-o excursie la Urfa Castle. In momentul in care a dorit sa isi faca o poza, s-a dezechilibrat si a picat in gol.

Barbatul planuia sa sara de pe o stanca, iar totul sa fie imortalizat cu ajutorul aparatului de fotografiat. In clipa in care a aterizat nu si-a mai putut mentine pozitia si a alunecat in gol.

Barbatul a murit cand incerca sa isi faca o poza

Tragedia a fost filmata de catre alti turisti care se aflau in zona, iar acestia au fost si cei care au anuntat autoritatile. Desi mai multe echipe de salvamontisti si medici au intervenit de urgenta, barbatul a fost gasit fara suflare.

Planul acesta era sa isi faca o poza imediat ce s-a urcat pe o stanca de pe care avea de gand sa sara. Pentru ca nu a aproximat distanta, a picat in gol de la o inaltime de aproximativ 50 de metri.

Intreaga intamplare s-a petrecut chiar de ziua de nastere a barbatului, iar imaginile care au ajuns pe retelele sociale sunt de-a dreptul socante.


Totodata, barbatul despre care s-a aflat ulterior ca se numea Halil Dag, a aterizat in apropiere de un restaurant situat la baza muntelui pe care se urcase. Si turistii de acolo s-au speriat foarte tare cand au vazut trupul neinsufletit al acestuia.

Familia lui Halil a avut un soc cand a aflat ca acesta a murit in acest fel, cand incerca sa isi faca o poza. Barbatul a lasat in urma opt copii si a fost declarat mort abia cand a fost dus la spital.

Desi prin preajma se aflau si alte persoane, nimeni nu a putut face nimic pentru a opri caderea barbatului si nici pentru a-l salva pe acesta, iar martorii doar au privit neputinciosi scenele ingrozitoare.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 09 ian. 2018, 17:59 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă