Barbatul isi spiona fosta iubita printr-o gaura din tavan! Facuse o reala obsesie pentru ea si o urmarea non-stop. E socant cum s-a dat de gol!

Publicat: 10 Jan. 2019, 15:10 Life

Un caz socant s-a petrecut cu cateva zile in urma, in Marea Britanie.

Barbatul isi spiona fosta iubita printr-o gaura din tavan

Barbatul isi spiona fosta iubita printr-o gaura din tavan

Femeia a decis sa incheie socotelile cu acesta, desi el i-a cerut in nenumarate randuri sa se impace. Atunci cand aceasta nu i-a mai raspuns la mesaje sau la apelurile telefonice, el a gasit o metoda prin care sa o spioneze. Fara stirea acesteia, s-a mutat inapoi in casa ei si a locuit timp de cateva luni in pod.

De asemenea, isi spiona fosta iubita printr-o gaura din tavan, pe care o facuse cu o bormasina, cand tanara nu era acasa. A facut totul astfel incat sa poata urmari ce se intampla in dormitorul femeii. Cand a vazut gaura din tavan, prin care fostul iubit o spiona, femeia a sunat de urgenta la politie.

Autoritatile din Lancashire, un comitat din Marea Britanie, l-au gasit pe Mark in mansarda casei. Desi a fost prins si a recunoscut totul in fata ofiterilor, barbatul s-a impotrivit arestului. Femeia si-a dat seama ca e spionata abia dupa o luna de zile de cand i-a dat papucii iubitului posesiv.

(sursa: thesun.co.uk)

« Pagina anterioară

Publicat: 10 Jan. 2019, 15:10 Life
Pe aceeași temă