Barbatul de 47 de ani care arata ca la 25! E disperat sa nu imbatraneasca si si-a facut o gramada de operatii estetice! VIDEO

Publicat: 09 aug. 2018, 12:35 Autor: D. C. Life

Tipul asta nu vrea deloc sa imbatraneasca si este dispus sa faca orice pentru asta.

Barbatul de 47 de ani care arata ca la 25! E disperat sa nu imbatraneasca. Tipul asta desi este un barbat in toata firea si are aproape 50 de ani refuza sa imbatraneasca si vrea sa arate “bine” cat mai mult timp.

Neven Ciganovic este din Croatia si prima operatie estetica si-a facut-o la varsta de 22 de ani iar de atunci nu s-a mai putut opri. O operatie la nas, doua implanturi in obraz si gusa, botox si inclusiv o interventie ca sa isi mareasca putin zona ochilor sunt operatiile pe care tipul asta si le-a facut ca sa arate asa la varsta lui.

Desi nu arata deloc rau trebuie sa recunoastem ca este total nefiresc aspectul lui pentru varsta pe care o are. Si-a facut si o multime de tatuaje si singurul cuvant care il descrie aproape perfect este “papusa masculina”.

“Cand aveam 9 ani am avut o problema cu genunchiul si nu am putut face deloc sport si m-am igrasat. Cand am ajuns in liceul am hotarat sa slabesc si am ajuns sa fiu anorexic si am slabit enorm. Inca de atunci am devenit obsedat de felul in care arat.

Aveam o cicatrice pe buza si am mers sa mi-o indepartez, dar mi-au propus sa-mi injecteze niste silicon pentru ca ea sa dispara. Mi-a placut foarte mult cum aratam. Vreau sa nu imbatranesc, vreau sa ajung sa pot sa arat ca acum la 47 de ani pentru totdeauna”, a declarat Neven.

Barbatul de 47 de ani care arata ca la 25! E disperat sa nu imbatraneasca

In prezent Neven isi doreste sa isi mai faca o rinoplastie si sa isi faca nasul sa fie si mai subtire, dar are deja o problema de respiratie si se teme sa nu ii fie inrautatita. Vorbeste extrem de “nazal” iar medicii i-au recomandat sa nu mai umble deloc la forma nasului sau.

Ultimele operatii pe care le-a facut sunt una de corectare a respiratiei pe nas dupa ce in ultimii 25 de ani a avut problema asta si schimbarea culorii ochilor, o interventie complicata care a avut loc in Istanbul.

Publicat: 09 aug. 2018, 12:35 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă