Barbatul cu chip de leu! S-a nascut cu o boala rara, dar viata lui s-a schimbat complet intr-un mod uimitor VIDEO

Publicat: 15 oct. 2018, 17:20 Autor: madalina m. Life

Tanarul sufera de o boala rara, iar din aceasta cauza s-a nascut cu un "chip de leu".

Maladia i-a afectat acestuia felul in care arata, pentru ca fata lui era cu mult deformata. Problema medicala grava l-a facut pe barbatul cu „chip de leu” sa vrea sa se ascunda, in marea majoritatii a vietii sale.

Totusi, el are acum sansa la o viata absolut normala, datorita unei operatii care l-a schimbat complet. Totul in conditiile in care medicii i-au spus ca nu se poate face absolut nimic si nu va putea fi ajutat.

Boala rara cu care Suresh a fost diagnosticat imediat dupa nastere poarta denimirea de sindromul Cushing sau maladia „chipului de leu”. Boala a inceput insa sa se manifeste dupa ce tanarul a implinit varsta de 18 ani.

Acesta a inceput sa observe transformari care l-au socat, la nivelul fetei sale. Incetul cu incetul, Suresh, care in prezent are varsta de 41 de ani, a ajuns sa fie poreclit barbatul cu chip de leu, de catre alti locuitori din satul sau.

El s-a nascut in localitatea Tamil Nadu, din India, si a primit initial raspunsuri care l-au dezamagit foarte tare, din partea medicilor. Nimeni nu ii mai dadea vreo sansa acestuia de revenire la normal, dupa ce chipul sau se deformase.


Cata vreme a experimentat simptomele bolii rare de care sufera, barbatul cu chip de leu a ajuns de nerecunoscut pentru familie. Tanarul din India avea dureri cumplite la nivelul oaselor fetei si timp de ani intregi nu l-a putut ajuta nimeni.

S-ar parea ca oasele fetei incepusera sa ii creasca peste masura si daca nu s-ar fi intervenit chirurgical, el ar fi ajuns sa semene tot mai mult cu un monstru. In cazurile extreme, acest sindrom ii face pe pacienti sa isi piarda toate simturile, inainte sa decedeze.

„Aceasta boala e atat de rara, incat am avut de-a face cu cazul clasic al sindromului, cand l-am operat pe acest barbat. A fost cea mai delicata interventie de pana acum si exista foarte putine exemple de pacienti ca el care sa fi fost mentionati in cartile in medicina”, a povestit medicul Sunil Richardson.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 15 oct. 2018, 17:20 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă