Baiatul asta are 25 de ani, dar corpul lui arata ca la 12 ani! Boala extrem de rara de care sufera

Publicat: 14 Aug. 2018, 12:18 Life

Uita-te atent la imaginile cu “baietelul” asta si o sa intelegi cat de grava este starea lui daca are 25 de ani si arata asa.

Baiatul asta are 25 de ani, dar corpul lui arata ca la 12 ani! Un tanar de 25 de ani sufera de un sindrom extrem de rar care il face sa arate exact ca un baietel de 12 ani.

Tomasz Nadolski este din Polonia, iar drama lui a atras atentia intregii comunitati medicale din Europa. Sindromul de care sufera este o conditie genetica extrem de rara numita “boala Fabry”.

“Am 25 de ani si as vrea sa arata ca un barbat de varsta mea. Il urasc pe baiatul asta pe care il vad in fiecare zi in oglinda.” a fost declaratia emotionanata a lui Tomasz.

Boala lui a inceput sa se manifeste inca de cand avea 7 ani cand imediat dupa orice masa incepea sa vomite si sa aiba dureri puternice ale mainilor si picioarelor. O buna perioada de timp medicii au crezut ca problema lui e una mentala decat una fizica, dar s-a dovedit ca s-au inselat.

“Parintii mei erau distrusi pentru ca nu-si dadeau seama care este problema. Ei si rudele mele ma trateaza in continuare ca pe un copil pentru ca ei asa ma vad. Cand sunt acasa imi petrec majoritatea timpului la mine in camera pentru ca imi place sa stau singur. Boala asta mi-a distrus relatiile cu familia mea si vreau sa scap de problema asta”, a declarat tanarul de 25 de ani.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Aug. 2018, 12:18 Life
Pe aceeași temă