Barbatul a murit dupa ce a mancat ceva absolut dezgustator! Familia lui a marturisit ca obisnuia sa isi obtina de unul singur „delicatesa” VIDEO

Publicat: 22 oct. 2018, 13:13 Autor: madalina m. General

Barbatul a murit dupa ce mancat un preparat foarte scarbos.

Familia lui a fost absolut devastata de pierdere. Apropiatii le-au spus medicilor ca aceasta a murit dupa ce a mancat ceva deosebit de rar, dar si dezgustator. Barbatul avea anumite obiceiuri alimentare ceva mai exclusiviste, insa care i-au adus sfarsitul.

Cazul a fost facut public abia acum, desi tragedia s-a produs in anul 2015. Barbatul avea 61 de ani atunci cand a murit si era originar din New York, in Statele Unite ale Americii. El a fost dus de urgenta la un spital din Rochester.

barbatul a murit dupa ce a mancat ceva dezgustator

Barbatul din New York a dezvoltat o boala neurologica foarte rara, care i-a devenit fatala. Acesta a murit dupa ce a mancat creier de veverita. Toate detaliile despre caz au fost notate intr-un nou raport medical, in cazul barbatului decedat.

In momentul in care a ajuns in grija medicilor din Rochester, acesta suferise deja un declin considerabil al abilitatilor de gandire. El a dezvoltat maladia dupa ce a consumat acel preparat scarbos, care i-a fost fatal.

Mai mult, americanul a experimentat si cateva episoade de pierderi a contactului cu realitatea. Familia a marturisit ca s-a speriat teribil atunci cand barbatul nu mai putea nici macar sa mearga, desi toata lumea il stia perfect sanatos.

Acesta a fost internat in anul 2015, atunci cand medicii au descoperit cu ajutorul analizelor RMN ca barbatul sufera de o varianta a bolii „Creutzfeldt-Jakob (vCJD)”. Afectiunea neurologica e cauzata de o infectie cu proteine denumite „prioni”.

Totodata, pana in prezent au fost raportate sute de cazuri, dar majoritatea au fost asociate cu consumul de carne de vita contaminata in Marea Britanie, in anii 1980 – 1990. In aceste cazuri, maladia a fost numita „Boala vacii nebune”, noteaza digi24.ro.

Totusi, in cazul americanului de 61 de ani, s-a aflat ca el avea alt tip de obiceiuri alimentare, care au crescut riscul aparitiei acestei boli. Apropiatii au marturisit ca el obisnuia sa vaneze, dar si ca a murit dupa ce a mancat creier de veverita.

Publicat: 22 oct. 2018, 13:13 Autor: madalina m. General
Pe aceeași temă