Barbatul a murit dupa ce-a fost prins in scaunul din sala de cinema. S-a aplecat si in cateva secunde a ramas fara suflare. CE cauta cu disperare cand si-a simtit sfarsitul

Publicat: 20 mart. 2018, 17:23 Autor: madalina m. Life

Un barbat din Marea Britanie a murit intr-o sala de cinema.

Acesta a fost gasit fara suflare si a ramas in anonimat, dupa ce oamenii legii au decis sa deschida o ancheta in respectivul caz. Toata lumea a fost socata cand a auzit ce soarta ingrozitoare a putut acesta sa aiba.

Barbatul se afla in sala de cinema si isi propusese sa vizioneze linistit un film, dar nu si-a dat seama ca e in pericol decat abia cand a fost mult prea tarziu. La un moment dat s-a aplecat prea mult si nu a mai putut sa se ridice.

Barbatul a murit dupa ce-a fost prins in scaunul de la cinema

De asemenea, barbatul a murit cand incerca sa isi recupereze smartphone-ul pe care il scapase cand se afla in sala de cinema. El s-a aplecat, dar nu a putut sa se mai elibereze odata ce a ramas prins in partea de jos a fotoliului rabatabil in care se relaxase cu putin timp inainte.

Pentru ca respectiul scaun special din sala de cinema functiona pe baza de energie electrica, el nu a putut controla felul in care partea de jos se misca, astfel incat sa se elibereze. Barbatul a fost gasit fara suflare si cu capul prins intre componentele acelui scaun.

In plus, el optase pentru o varianta VIP pentru a viziona filmul, astfel ca a avut parte de unul dintre cele mai confortabile scaune din intreaga sala de cinema. Incidentul tragic s-a petrecut in Birmingham, in Marea Britanie.

Barbatul a murit dupa ce-a fost prins in scaunul de la cinema

Totodata, suportul pentru picioare al acelui scaun fusese ridicat cu mult atunci cand barbatul s-a aplecat si a incercat sa isi gaseasca smartphone-ul. Mai mult, el nici nu si-a dat seama ca e intr-un real pericol, sau ca acea componenta e actionata automat.

In plus, medicii care au ajuns rapid la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-l aduce pe barbat din nou la viata. Cadrele medicale au fost de parere ca barbatul ar fi suferit un atac de panica atunci cand s-a aplecat si a ramas prins.

De asemenea, intr-un timp scurt el ar fi suferit si un atac de cord. Toate acestea in timp ce prietenul care il insotise pentru a vedea un film incercase din rasputeri sa il scoata din componentele scaunului. Si personalul din cinema a intervenit de urgenta, insa fara succes.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 20 mart. 2018, 17:23 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă