În ce super-casă se vor muta Kim Kardashian și Kanye West, asta dacă o vor plăti!

Publicat: 23 Dec. 2017, 13:00 Vedete

Kim Kardashian este una dintre acele vedete care au ajuns celebre nu prin vreun talent anume sau merite proprii, ci prin înzestrări naturale și decizii personale strigătoare la cer. Mai exact, Kim Kardashian a apărut pe firmamentul vedetelor în 2007, grație unei casete în care făcea, v-ați prins, sex, cu prietenul ei din perioada respectivă, Ray J. Ulterior, Kim a ajuns acea celebritate al cărei unic brand este fundul imens. Poate vă întrebați de ce fundurile imense nu sunt un scop al vieții și în România. Răspunsul e simplu: când trăiești într-un apartament cu bucătărie de aia în care abia încap trei oameni în picioare, să ai un fund ca al lui Kim ar fi un dezastru pe cale să se întâmple. J

Dorele, o mai ții mult pe Kim cu copiii în brațe, mă?!

Pe undeva normal, așadar, la un asemenea fund îți trebuie și o casă pe măsură. Kim Kardashian și prietenul ei Kanye West (el este un cântăreț care chiar cântă, deci spre deosebire de prietena lui are o meserie clară, știm unde să-l încadrăm la forțele de muncă) trăiesc într-o căsoaie altfel superbă, într-o zonă a Californiei numită ”Hidden Hills”. ”Dealurile ascunse” sunt foarte căutate de vedetele americane, din însăși denumirea lor reieșind faptul că paparazzi ar avea multe bătăi de cap dacă și-ar propune să facă poze în zonă. De fapt, ca să v-o spunem pe aia dreaptă, cei doi nu au apucat încă să stea propriu-zis în proprietatea pe care au achiziționat-o în 2014 și pe care au plătit 20 de milioane de dolari.

De atunci, au chemat meseriașii pentru renovare. Renovările sunt uriașe, pentru că șeful de șantier le-a comunicat că abia prin primăvara lui 2018 se vor putea muta înăuntru.

Vestea că încă nu se pot muta la ei acasă a căzut nu tocmai bine pentru Kim și Kanye, pentru că al treilea lor copil este așteptat să sosească pe lume în ianuarie. Nu, încetați să o căutați pe Kim pe internet ca să descoperiți cum au evoluat fundul și burtica, pentru că miss Kardashian nu este însărcinată în luna a șaptea, cum ați putea crede. Copilul este la mama surogat.

Din piscină…în lac

Revenind la casa în care Kim și Kanye West se vor muta la primăvară, aceasta are opt șeminee, semn că domnul West are multe povești de zis viitorilor nepoți, ori poate chiar de cântat. Desigur, tot în casă se mai găsesc un cinema în mărime naturală (că nu știi niciodată când inviți 200 de prieteni la tine să vedeți un film), un studio muzical unde Kanye poate să ucidă arta în continuare și o ”cameră de jocuri” care se întinde pe două etaje, pentru că știm de la sex-tape-ul din 2007 că Kim este o tipă foarte jucăușă.

Meșterii renovatori lucrează chiar în momentul în care vă vorbim la o sală de fitness cu aparatură completă, inclusiv saună, un teren de baschet, un salon de coafură, un salon de masaj și un spa cu toate cele trebuincioase unui cuplu care trebuie să rămână mereu tânăr, ca să ne încânte cu muzica, respectiv cu fundul lor. Paradoxul face ca muncitorii să fi distrus taman partea verde a proprietății de 5 acri, care înainte avea o zonă uriașă de iarbă verde și câteva piscine, inclusiv un jacuzzi. Toate acestea au fost dărâmate, pentru că lui Kanye îi place să înoate în lac, nu în piscină. Drept pentru care muncitorii se conformează și lucrează la un lac chiar în acest moment. Ar fi drăguț să populeze lacul și cu un dragon sau măcar cu doi rechini, pentru a face ședințele de înot ale lui Kanye mai palpitante. De menționat și că Kim și Kanye nu sunt genul de oameni sociabili, care își salută vecinii dimineața când ies după sticla de lapte. Prin urmare, și-au cumpărat și loturile învecinate, pe care le vor ține așa, goale, doar ca să nu aibă pe nimeni în preajmă.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Dec. 2017, 13:00 Vedete
Pe aceeași temă