Ce ceasuri poarta vedetele: Mihai Morar este innebunit dupa acest model: cat costa luxosul accesoriu

Publicat: 19 Dec. 2017, 20:17 Vedete
Ce ceasuri poarta vedetele: Mihai Morar este innebunit dupa acest model: cat costa luxosul accesoriu

Mihai Morar

Mihai Morar deține un ceas marca Perrelet, model Black Turbine, din oțel inoxidabil cu brățară realizată din cauciuc. Brandul a fost fondat de către Abraham-Louis Perrelet, căruia îi revine titlul de inventator al ceasurilor automatice. Între timp, Perrelet a devenit unul dintre cele mai importante branduri din industria orologeră de lux. Invențiile lui Abraham-Louis Perrelet au inclus ceasuri marine cu instrumente de măsură, precum și un cronograf cu split-second brevetat în anul 1827. Modelul purtat de Mihai Morar se comercializează la prețul de aproximativ 5.000 euro.

Mihaela Rădulescu

Diva absolută a televiziunii din România, Mihaela Radulescu, poartă un exemplar Zenith Open. Marca Zenith a fost fondată în anul 1865 în orașul elvețian Le Locle, de către ceasornicarul vizionar Georges Favre-Jacot, care și-a dorit să realizeze cel mai precis și solid ceas din lume. În anul 1899, Zenith a creat primul cronograf de buzunar din istoria companiei, iar în 1900 a primit premiul I la Târgul Internațional de la Paris.

Jay-Z

Rapper-ul american, Jay-Z, deține o colecție impresionantă de ceasuri de lux care ar face invidios orice colecționar. În imagine, acesta poartă un model Hublot Classic Fusion din aur roz, în ediție limitată, din colecția Shawn Carter. Colecția realizată de Jay-Z (aka Shawn Carter) în colaborare cu Hublot marchează un nou milestone în relația sa cu producătorul elvețian de ceasuri. Nu numai că a menționat brandul în piesa “Otis” din 2011, dar ceasurile Hublot sunt purtate de către rapper cu regularitate la încheietura mâinii. Modelul purtat de Jay-Z ajunge la prețul de aproximativ 30.000 euro.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Dec. 2017, 20:17 Vedete
Pe aceeași temă