Bărbații din viața Deliei Matache. Cu cine a fost cuplata vedeta pana sa se casatoreasca

Publicat: 16 Dec. 2016, 16:25 Vedete
Bărbații din viața Deliei Matache. Cu cine a fost cuplata vedeta pana sa se casatoreasca

Drumul fiecărui artist de succes se clădește greu, cu multă muncă, pasiune și dăruire, astfel încât atunci când urcă pe scenă publicul să nu aibă nimic de reproșat, așa cum este și cazul Deliei, care la ora actuală este considerată una dintre cele mai bune voci din România, dar și un artist complex. Delia a cochetat de mică cu muzica, a urmat liceul de muzică, Dinu Lipati, din București, acolo unde a studiat pianul și a luat lecții de flaut. În cariera ei muzicală, a fost susținută de mama ei, Gina Matache, la rândul ei și ea cântăreață dar de muzică populară.

Delia și-a făcut debutul în muzică pe când avea 17 ani. Alături de colegul ei, Nicolae Marin, au înfințat trupa N&D, care în  1999 făcea furori, iar piesa ’’Vino Înapoi” se bucură și astăzi de succes. În 2003, a ales să părăsească trupa N&D și asta pentru că își dorea o carieră solo. Primul ei single a fost „Parfum de fericire”, care aducea în prin-plan o Delia mult mai matură, care evoluase atât fizic, cât și vocal.  Din 2011, Delia ocupă și scaunul de jurat la emisiunea “X Factor” de la Antena 1, alături de Ștefan Bănică Jr, Carla’s Dreams și Horia Brenciu, iar de anul trecut este jurat și la ’’I Umor”, alături de Mihai Bendeac și Cheloo.

Acest statut de jurat o împlinește pe Delia și trăiește cu intensitate fiecare moment, după cum chiar ea declara: „Cel mai mult îmi plac galele live. Acolo se adună tot talentul, munca și emoțiile din lume. Rezultatul este exploziv de fiecare dată, vieți se schimbă, prietenii se nasc, uneori povesti de dragoste. E ceva magic în acele ediții finale, e adrenalină si energie pură!” Dacă lucrurile în plan profesional merg perfect, la fel se derulează și în plan personal și asta pentru că după mai multe relații eșuate, Delia și-a găsit liniștea în brațele lui Răzvan Munteanu care i-a devenit soț în 2012. Mulți dintre cei cu care s-a iubit au fost persoane publice.

Prima relație mediatizată a Deliei Matache a fost omul de afaceri Florin Moldoveanu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2003 imdeiat ce Delia părăsise trupa N&D și s-au iubit cu foc timp de doi ani, însă, se pare că acesta ar fi înșelat-o. La despărțire, și-au aruncat vorbe grele însă șase ani mai târziu, ce doi s-au împăcat, chiar dacă acesta era, deja, căsătorit cu o altă femeie. Cântăreața părea dispusă să aștepte divorțul, dar când a observat că el nu ia o măsură în sensul despărțirii de nevastă, vedeta a terminat relația cu Florin Moldoveanu. Delia s-a iubit și fiul fostului antrenor al naționalei, Anghel Iordănescu, Edi, cu care a fost împreună 2 ani, din 2004 până în 2006.

Chiar dacă mulți apropiați ail or îi vedeau ajungând în fața altarului, se pare că din cauza infidelităților lui Edi, Delia a pus punct relației. Un alt bărbat care i-a stat la braț Deliei a fost cântărețul Matteo, cu care a fost împreună timp de 2 ani, timp în care au colaborat și pe plan profesional. Cei doi s-au despărțit 2008 fără mare tam-tam, ei spunând doar că au simțit că nu se mai potrivesc. Astăzi Delia este mai fericită ca oricând alături de soțul ei Răzvan Munteanu, cel care îi este alături oricând și o sprijină în cariera ei. Cum sunt deja căsătoriți de patru ani, cântăreața este întrebată mai mereu când va face un copil.

“Nu mă grăbesc. Nu simt nevoia. Nu vreau să fac asta pentru că e la modă. Atât eu cât și Răzvan ne dorim mult un copil și o să vină la un moment dat pentru că așa e firesc și normal, dar chestia asta trebuie făcută când simți că e nevoie. Încă mai vreau să copilăresc”, ne povestea ea în urmă cu ceva timp. Cântăreața reușește să îmbine cu succes și cariera muzicală și cea profesională, iar în timpul liber iubește să călătorească și să descopere locuri și culturi noi.

Publicat: 16 Dec. 2016, 16:25 Vedete
Pe aceeași temă