Interviu Ciao! Andi Moisescu: “Îmi răsfăț soția în timpul vacanțelor, în afara lor e dificil să o fac”

Publicat: 15 dec. 2016, 15:59 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Interviu Ciao! Andi Moisescu: “Îmi răsfăț soția în timpul vacanțelor, în afara lor e dificil să o fac”

Andi Moiescu este jurat la “Românii au talent” și prezintă emisiunea ’’Apropo Tv” de la ProTV. Cu toate că timpul lui liber este limitat, nu se plânge de meseria lui și asta pentru că pune multă pasiune și dăruire în tot ce face. În viața personală este la fel de împlinit și asta pentru că este căsătorit cu fosta vedeta Pro TV, Olivia Ster, care i-a dăruit doi băieți, pe Luca și David. Cum este Andi Moisescu în viața de zi cu zi, cum este căsnicia vedetei Pro TV și multe altele, în interviul de mai jos.

Andi, spune-ne cum te-ai descrie tu pe tine?
Exact așa cum mă vede toată lumea. Nu cred că este o diferență despre cum sunt văzut și cum m-aș descrie eu.

Este vreo diferență între cum ești tu pe sticlă și cum ești tu în viața reală?
Nu. Tocmai acesta este secretul și ușurința cu care îmi fac meseria asta că nu e de fapt nici o diferență între mine cel de la TV și cel din viața reală.

Dar care e cea mai mare calitate a ta?
Probabil echilibrul…

Și defectul?
Sunt prea obsedat de detalii.

Sunt un om norocos

Dacă ai putea da timpul înapoi, ai alege să urmezi alt drum?
Nu, nu cred că aș fi putut să îmi aleg altceva. Întâmplător eu sunt un om norocos care și-a descoperit elementul în timp util în viață, e chiar ceea ce fac. Cred că era doar o chestiune de timp. Dacă ar fi să dau timpul înapoi probabil tot asta aș fi ales să fac, n-aș știi să îți spun dacă fix în aceelași moment.

Statutul de persoană publică te-a incomodat vreodată? S-a întâmplat să ai probleme din această cauză?
Sub nici o formă. Statutul de persoană publică este un răsfăț de care se bucură puțini oameni în lumea asta.

Am început să avem și noi showbiz pentru că până acum era doar o tentativă

Ce părere ai despre showbizul autohton la ora actuală, de emisiuni, de persoane?
Mi se pare că e absolut normal ce se întâmplă și nu văd nimic ieșit din comun. De altfel sunt tentat să fac comparația cu ce se întâmplă în alte țări pentru că doar așa pot să vă dacă suntem pe o linie corectă sau am deraiat. Showbizul este populat de aproape toate categoriile de personaje, ceea ce este un lucru normal. Cred că într-un fel sau altul am început să avem și noi showbiz pentru că până acum era doar o tentativă, iar ideea de celebritatea era oarecum la început. Simt că începe să funcționeze acest sistem și nu văd nimic ce alți au și noi nu.

Ești de atâtia ani în televiziziune, care este secretul longetivității?
Întâmplător fac ceea ce îmi place.

Este esențial acest lucru?
Eu am convingerea că toți oamenii în viața lor ajung să facă, mai devreme sau mai târziu, ceea ce le place cu adevărat. E doar o chestiune de timp. Eu vin dintr-o generație în care părinții își direcționau copiii către o meserie sau alta.

La fel a fost și în cazul tău? Părinții te-au îndrumat să urmezi această cale?
Da, am fost ușor ajutat să descopăr frumsețea anumitor meserii, dar până la urmă, eu mi-am descoperit elementul și am făcut-o destul de repede. Eram în clasa a-11-a când am simțit chemarea, nu a radioului în sine, ci ideei de a comunica cu oamenii și nu m-am putut abține și nimeni nu s-a împotrivit și practic atunci a început totul.

Îmi încurajez copiii să își asculte instinctul să se asculte pe ei și pe nimeni altcineva

Ți-ar plăcea ca și copiii tăi să îți calce pe urme?
Ceea ce mi-ar plăcea pentru copiii mei ar fi să își descopere elemntul lor, să îmbrățișeze exact meseriile pe care le iubesc ei cel mai mult. Eu de altfel îi încurajez și i-am încurajat de mici să își asculte instinctul să se asculte pe ei și pe nimeni altcineva.

Dacă tot am vorbit de copiii tăi. Cum e relația cu ei? Ești un tată autoritar?
Sunt prietenul lor înainte de orice altceva.

Copiii sunt pe primul loc

Dar relația cu soția cum este? Mai aveți timp și pentru voi?
Vinovatul sunt eu pentru că petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu familia mea, dar găsim timp și pentru noi. Copiii sunt pe primul loc, nu mai e un secret, de altfel toată lumea își dedică mult timp lor. Soția mea e principalul sacrificat în ecuația pentru că le dedică mai mult timp decât o fac eu.

Dar spune-mi cum ai cucerit-o tu pe soția ta?
Natural cred.

Cum o răsfeți?
Nu cred că are nevoie de răsfăț. Eu încerc să o răsfăț dar sunt un om obișnuit care face lucrurile din pasiune, dar răsfățul ține mai mult de perioadele în care suntem liberi, respectiv vacanțele mele. În afara lor e dificil să o răsfăț.

Dar ea pe tine cum te răsfață
Ea are grijă de mine, ceea ce mi se pare cel mai important. Eu o iau ca pe un răsfăț dacă vrei, adică mă simt un răsfățat al soției mele. Pentru noi nu contează lucrurile ci oamenii și exeperiențele, iar eu mă bucur că am o familie sănătoasă și că suntem bine, asta e tot ce contează.

Nu mă pricep la gătit

Te pricepi la gătit?
Sunt total pe lângă acest subiect. N-am avut ocazia să îmi dezvolt această abilitate. Oricum sigur m-aș descurca și n-aș muri de foame, dar departe de mine talentul culinar.

Care este cea mai frumoasă amintire din copilăria ta?
Copilăria în sine este cea mai frumosă amintire

Am avut o copilărie foarte fercită la malul mării

Ai fost un copil problemă?
Nu. Din contră. Am fost foarte la locul lui. N-am creat nici un fel de problemă și am avut și norocul că am copilărit în Mangalia. Am fost crescut de bunici, întrucât mama era extrem de tânără când m-a născut, avea 22 de ani și trebuia să termine facultatea. Am avut o copilărie foarte fercită la malul mării.

Copilăria ta era mai frumoasă și mai pură decât cea de azi?
Sunt total împotriva ideei de a judeca generațiile prin comparație cu ceea ce am avut noi. Cred că frumusețea trebuie raportată la perioada respectivă. Era frumoasă în felul în care o aveam eu și e la fel de frumoasă copilăria acum în felul în care o au ei.

Voi comunica până în ultima zi a vieții mele

Și acum, pe final…ești de foarte mulți ani în televiziune, te-ai gândit vreo secundă să te retragi?
Meseria mea e de comunicator, deci voi comunica până în ultima zi a vieții mele. Retragerea din televiziune cred că nu mi se va datora mie. Eu sunt curios cât mai trăiește televiziunea așa cum o știm noi astăzi. Dacă cineva are răspunsul la această întrebare aș vrea să îl aud.

Publicat: 15 dec. 2016, 15:59 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă