Natalie Portman, Amy Adams, Lupita Nyong’o si Emma Stone – cateva din vedetele de la Hollywood care s-au alaturat pentru un pictorial cu greutate!

Publicat: 31 ian. 2017, 15:09 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Natalie Portman, Amy Adams, Lupita Nyong'o si Emma Stone - cateva din vedetele de la Hollywood care s-au alaturat pentru un pictorial cu greutate!

Coperta primului numar Vanity Fair Hollywood Issue din 2017 a socat presa tiparita din America. Editia a fost dedicata in intregime celor mai puternice femei din anul 2017 unde s-a relatat povestea lor precum si filmele in care au stralucit. Printre nume celebre se afla graviduta Natalie Portman, Amy Adams, Lupita Nyong’o, Emma Stone, Dakota Johnson, Ruth Negga, sisters Dakota, Elle Fanning, Greta Gerwig, Aja Naomi King si Janelle Monae.

„Va prezentam femeile fantastice ale numarului Vanity Fair Hollywood Issue din 2017”, a prezentat publicatia primul numar al anului, pe contul lor oficial de Instagram.

Vedetele prezentate pe coperta sunt printre cele mai bune actrite din America la ora actuala si au 12 nominalizari la Oscar si 2 statuete castigate deja, informeaza Dailymail.co.uk.

Prezenta speciala in cadrul acestei sedinte foto a fost bifata de graviduta Natalie Portman care asteapta cel de-al doilea copil cu sotul ei, Benjamin Millepied.

Publicat: 31 ian. 2017, 15:09 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă